1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Okuma Salonu Öğrencileri Yıl Sonu Etkinliğiyle Stres Attı
Okuma Salonu Öğrencileri Yıl Sonu Etkinliğiyle Stres Attı

Okuma Salonu Öğrencileri Yıl Sonu Etkinliğiyle Stres Attı

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Gökhan Akdemir Okuma Salonu öğrencileri, yıl sonu etkinliğiyle stres attı. Bahar Koleji konferans salonun...

A+A-

Mersin’in Tarsus ilçesinde faaliyet gösteren Gökhan Akdemir Okuma Salonu öğrencileri, yıl sonu etkinliğiyle stres attı.

Bahar Koleji konferans salonunda düzenlenen programda, öğrencilerin okuduğu şiir ve türkülerle eğlenen konuklar, çocukların rol aldığı skeçlerle kimi zaman güldü kimi zaman hüzünlendi. Akdemir Okuma Salonları Genel Koordinatörü İsmail Türkmen, hedeflerinin ilçede bulunan 3 okuma salonunun sayısını artırmak olduğunu söyledi.

Geçmişte olduğu gibi günümüzde de insan yetiştirme, yetiştirip istidat ve kabiliyetleri yerli yerince değerlendirmenin büyük önem arz ettiğini aktaran Türkmen, “Ancak, bu çok önemli vazifenin yapılabilmesi için öncelikle sağlam bir altyapının oluşturulması şarttır. Bunun için de en başta sağlam bir aile yapısı, her türlü melanetten arındırılmış bir sokak ve en iyi şekilde dizayn edilmiş değişik terbiye müesseseleri gerekmektedir. İşte okuma salonları da o terbiye müesseselerinin yapacağı işlevi kendisine amaç edinmiştir. Sokakları kötülüklerden arındırmak için de gençlerin boş zamanlarını okuma salonlarında ders çalışarak, kitap okuyarak geçirmeleri için ortam hazırlıyoruz.” dedi.

Tarsus Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, böyle güzide kurumları ilçeye kazandıran iş adamlarına teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Demir, tüm imkanlarıyla okuma salonu öğrencilerinin yanında olduklarını kaydetti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.