1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Olaylar Yatıştı Belediye Ekipleri Temizliği Başladı
Olaylar Yatıştı Belediye Ekipleri Temizliği Başladı

Olaylar Yatıştı Belediye Ekipleri Temizliği Başladı

Beşiktaş’ta polisle göstericiler arasında gece yaşanan olaylar yerini sakinliğe bıraktı.

A+A-

Beşiktaş’ta polisle göstericiler arasında gece yaşanan olaylar yerini sakinliğe bıraktı. Belediye temizlik görevlileri de sabah saatlerinden itibaren temizlik çalışmalarına başladı. Taksim’e çıkan yolların kapalı olması sebebiyle vatandaşlar işyerlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı.

Dolmabahçe’de dün akşam ve gece saatlerinde polisle göstericiler arasında çatışma yaşandı. Polis yollara barikat kuran ve taş atan göstericilere müdahale etti. Olaylarda bazı göstericilerin gözaltına alındığı öğrenildi. Gece yaşanan olaylar sabah saatlerinden itibaren yerini sakinliğe bıraktı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de göstericilerin yollara barikat kurmakta kullandığı kaldırım taşlarını kaldırmaya başladı. Barikatlar kademeli olarak kaldırılmaya çalışılırken diğer taraftan da çöpler temizleniyor.

VATANDAŞLAR İŞYERLERİNE YÜRÜYEREK GİTTİ

Taksim ve çevresinde çalışan vatandaşlar bugün de işyerlerine yürüyerek gitmek zorunda kaldı. Göstericilerin kurduğu barikatlar sebebiyle Taksim’e çıkan Gümüşsuyu Caddesi ile Asker Ocağı Caddesi trafiğe tamamen kapandı. Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’de Dolmabahçe yönüne trafiğe kapatıldı. Bomonti yönünde ise herhangi bir sıkıntı yaşanmıyor.

Nişantaşı’ndan gelen araçların Dolmabahçe Caddesi’ne bağlantısı Kadırgalar Caddesi üzerinden sağlanıyor. Normalde Maçka istikametine tek yön olan cadde, diğer yolların kapalı olması sebebiyle iki yönlü olarak kullanılıyor.

Taksim’e çıkan yolların araç trafiğine kapalı olması yine vatandaşların sıkıntı yaşanmasına yol açtı. Servis araçlarıyla İnönü Stadı’na kadar gelen vatandaşlar geri kalan yolu yürüyerek gitti. Özel araçlarıyla gelen vatandaşlar ise geri dönmek zorunda kaldı.


CİHAN

Olaylar yatıştı belediye ekipleri temizliği başladı

Olaylar yatıştı belediye ekipleri temizliği başladı

Olaylar yatıştı belediye ekipleri temizliği başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.