1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ölüm haberi Mesut Yılmaz ve eşine verildi
Ölüm haberi Mesut Yılmaz ve eşine verildi

Ölüm haberi Mesut Yılmaz ve eşine verildi

Eski Başbakan Yılmaz'ı taşıyan tarifeli uçak İstanbul'a indi. Yılmaz ve eşini, kardeşi Turgut Yılmaz, iş adamı Abdurrahim Albayrak ve bazı yakın dostları karşıladı.

A+A-

Havalimanından ayrılan Yılmaz çiftini ambulanslar da takip etti. Yılmaz ve eşi oğulları Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin kaldırıldığı Şişli'deki özel hastaneye geldi. Yılmaz çifti beraberindekilerle birlikte hastaneye girdi. 

Hastanede yaklaşık 45 dakika kalan Yılmaz, saat 21.00 sıralarında hastaneden çıktı. Yılmaz'a çıkışta, aralarında kardeşi Turgut Yılmaz, Abdürrahim Albayrak, Fatih Terim, Sadri Şener ve Ahmet Nazif Zorlu'nun da bulunduğu aile yakınları eşlik etti. Bu arada Berna Yılmaz'ın hastanede kaldığı öğrenildi. 

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölü bulunduğu Beykoz'daki evine geldi. Sabah saatlerinde Beykoz’daki evinde ölü bulunan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesinin Pazartesi öğle namazına müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi’nden kaldırılarak, Kanlıca Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.