1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ömer Türkmen Okulu Masa Tenisi Şampiyonu Oldu
Ömer Türkmen Okulu Masa Tenisi Şampiyonu Oldu

Ömer Türkmen Okulu Masa Tenisi Şampiyonu Oldu

Şanlıurfa Özel Çağlayan Ömer Türkmen İlköğretim Okulu Yıldız Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda birinci oldu.

A+A-

Şanlıurfa Özel Çağlayan Ömer Türkmen İlköğretim Okulu Yıldız Erkekler Masa Tenisi Turnuvası'nda birinci oldu. 20 rakibi geride bırakan Çağlayan, Şanlıurfa’yı bölgede temsil edecek.

Yusuf Görgün, Furkan Yıldız, Furkan Öztürk ve Burak Aydoğdu’dan oluşan Yıldız Erkekler Masa Tenisi Takımı finalde rakibini 3-0 yenerek Şanlıurfa’yı bölge finallerinde temsil etme hakkı kazandı. Okulun henüz iki yıllık eğitim-öğretim hayatına doldurmadığını hatırlatan Okul Müdürü Yaşar Yılmaz, bunun gurur verici olduğunu söyledi. Bölge turnuvası için çalışmalarına başladıklarını ifade eden Yılmaz, bölge turnuvasından ümitli olduğunu ifade etti.

“Şanlıurfa eğitimine farklı bir soluk, farklı bir zenginlik katmayı hedef olarak belirledik.” diyen Yılmaz, öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak, onları geliştirmek için var gücüyle çalıştıklarını kaydetti. Sportif alanda ardı ardına gelen şampiyonlukların kendilerini motive ettiğini belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

“En son Yıldız Erkekler Masa Tenisi Takımı'mız Şanlıurfa birincisi oldu. Bu başarıda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca okulumuzda öğrencilerimizin donanımlı yetişmeleri adına çeşitli etkinlikler yapılmaktadır. Serbest etkinlik derslerinde ilkokullarımızda satranç ve halkoyunları dersi veriyoruz. Bu alanda yeteneği olan öğrencileri ortaya çıkarıyoruz. Kulüp çalışmaları ile spor ve sanata yatkın olan öğrencilerimizi belirliyoruz.”
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.