1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ordu Şöleni Ardından, 20 Ülkeden 70 Öğrenci Samsunlularla Buluşacak
Ordu Şöleni Ardından, 20 Ülkeden 70 Öğrenci Samsunlularla Buluşacak

Ordu Şöleni Ardından, 20 Ülkeden 70 Öğrenci Samsunlularla Buluşacak

Uluslararası 10. Türkçe Olimpiyatları Ordu Şöleni’nin ardından, 20 ülkeden 70 öğrenci pazartesi günü (yarın) Samsunlularla buluşacak. Olimpiyat ekibin...

A+A-

Uluslararası 10. Türkçe Olimpiyatları Ordu Şöleni’nin ardından, 20 ülkeden 70 öğrenci pazartesi günü (yarın) Samsunlularla buluşacak.

Olimpiyat ekibini Samsunlular Tekkeköy’de karşıladı. Çiftlik Caddesi ve 100. Yıl Bulvarı'ndan otobüslerle geçerek vatandaşları selamlayan Türkçe’nin sultanları, ardından Feza Koleji’nde Türk öğrencilerle buluştu. Mangal ve piknik keyfine katılan öğrenciler, renkli görüntüler sergiledi. Yemeğin ardından öğrenciler, mini konser verdi.

Feza Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kemal Küçükkaya, misafir öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Türkçe Olimpiyatı Samsun Şöleni’nde Türkçe şarkılar seslendirecek öğrencileri avuçları patlayıncaya kadar alkışlayacaklarını ifade eden Küçükkaya, Feza Eğitim Kurumları olarak da Türkçe’nin gelişmesi ve yaygınlaşmasını görev addettiklerini kaydetti. Öğrenciler, yemeğin ardından istirahate çekildi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.