1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Orhangazi Hem'in Yıl Sonu Etkinliği Coşkulu Geçti
Orhangazi Hemin Yıl Sonu Etkinliği Coşkulu Geçti

Orhangazi Hem'in Yıl Sonu Etkinliği Coşkulu Geçti

Bursa Orhangazi Halk Eğitim Merkezi'nin (HEM) yılsonu sergi ve belge töreni, yağan sağanak yağışa rağmen büyük bir coşku içinde gerçekleşti.

A+A-

Bursa Orhangazi Halk Eğitim Merkezi'nin (HEM) yılsonu sergi ve belge töreni, yağan sağanak yağışa rağmen büyük bir coşku içinde gerçekleşti. Programın başladığı saatlerde bastıran sağanak yağış nedeniyle program sergi salonuna alındı. Burada kısa konuşmaların ardından sembolik bazı öğrencilere teşekkür belgeleri verilmesi ve sergi açılışı ile program tamamlandı. Programın bitiminde yağmurun kesilmesi ile program öğrencilerin hazırladıkları elbiselerden oluşan defile ve halk oyunları gösterileri ile tamamlandı.

Orhangazi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün yılsonu sergi ve belge törenine Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer, Jandarma Komutanı Nuri Berk, Belediye Başkanı İsmail Tartar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın ve diğer protokol üyeleri de katıldı. Halk Eğitim Sergi salonu girişindeki programda HEM Müdürü Kemal Çetinoğlu ve Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ise bazı kursiyerlere teşekkür belgeleri verildi. Belge töreninin ardından ise sergi açılışı yapıldı.

Programın kalan bölümüne yağmurun dinmesi nedeniyle dışarıda devam edildi. Halk Eğitim Merkezi öğrencileri tarafından hazırlanan kıyafetler yine kursiyer mankenler tarafından defile ile tanıtıldı. Ayrıca halk oyunları gösterileri de sunuldu. Defile ve gösteriler büyük beğeni toplarken, program bitiminde ise davetlilere pilav ve ayran ikram edildi.
CİHAN

Orhangazi HEM'in yıl sonu etkinliği coşkulu geçti

Orhangazi HEM'in yıl sonu etkinliği coşkulu geçti

Orhangazi HEM'in yıl sonu etkinliği coşkulu geçti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.