1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ormanlı İlköğretim Okulu'na Beyaz Bayrak Ödülü
Ormanlı İlköğretim Okuluna Beyaz Bayrak Ödülü

Ormanlı İlköğretim Okulu'na Beyaz Bayrak Ödülü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ormanlı İlköğretim Okulu, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde 'beyaz ba...

A+A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Ormanlı İlköğretim Okulu, Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde 'beyaz bayrak' almaya hak kazandı.

Zonguldak Öğretmeni Evi Konferans Salonu'nda Ormanlı İlköğretim Okulu'na beyaz bayrak verilmesi dolayısıyla tören düzenlendi. 'Beyaz Bayrak Hijyen Projesi' kapsamında verilen beyaz bayrak ve katılım belgesini, Ormanlı İlköğretim Okulu Müdürü Üçler Sarıkaya ve beraberindeki öğretmenler Serap Öztürk, Gülcan Ergin ve Melis Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek'ten teslim aldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Muhammed Çinkılıç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “2011–2012 eğitim öğretim yılı içerisinde Ereğli ilçesinde tek okul olarak bu sene bir belde okulunun alması bizleri çok mutlu etti Okulumuzun akademik başarısının artması için okul yönetimi, öğrenci velileri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin çabalarının artarak devam etmesi temennisi içerisindeyim.” dedi

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, ”Öncelikle 'Beyaz Bayrak Hijyen Projesi'nde dereceye giren okullarımızın öğretmen ve öğrencilerini kutlamak istiyorum. Hijyen kurallarına, yalnız okullarında değil, evlerinde de uymalı ve bu kurulları çevresindeki insanlara da anlatmalıdırlar. Bu nedenle nice sağlıklı ve mutlu günlerde buluşmak üzere emeği geçenlere tekrar teşekkür etmek istiyorum.” dedi.

Törene, İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aslıhan Külekçi Uğur, Halk Sağlığı Müdürlüğü Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürü Selim Aydın’ın yanı sıra çok sayıda öğretmen ve öğrenci de katıldı. .

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.