1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Orta Afrika Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Esidef’te
Orta Afrika Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Esidef’te

Orta Afrika Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Esidef’te

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) hem EXPO 2020 İzmir adaylığına destek olmak hem de üyelerine alternatif pazarlardaki fırsatları göstermek için yabancı heyet ağırlamaya devam ediyor.

A+A-

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) hem EXPO 2020 İzmir adaylığına destek olmak hem de üyelerine alternatif pazarlardaki fırsatları göstermek için yabancı heyet ağırlamaya devam ediyor. Bunlardan birisi de Orta Afrika Cumhuriyeti Ticaret ve Endüstri Bakanı Amalas Amlas Haroun, İçişleri Bakanı Adam Mahamat Nouradine ve Ticaret Bakanlığı Dış İlişkiler Müdürü Fatouma Docoure oldu.

    Heyet ilk önce ESİDEF Ticaret Forumu ve İkili İş Görüşmeleri Programına katıldı. Ardından federasyon merkezinde gerçekleşen görüşmelerde Orta Afrika Cumhuriyetinin bir tarım ülkesi olduğunu ifade eden ESİDEF Başkan Vekili Ömer Yerkazanoğlu, "Orta Afrika Cumhuriyeti'nden gelen değerli bakanlarımızı ve bürokratlarını gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Türklerin dostluğuna inandıklarını ve güvendiklerini anlıyoruz. EXPO 2020 için destek sözü aldığımız misafirlerimiz, bunun yanında etkileyebilecekleri ülkelerden de oy isteyeceklerini ifade ettiler. ESİDEF olarak hem ticaret için alt yapı oluşturduğumuz hem de kültürel zenginliklerimizi tanıtma fırsatı bulduğumuz bu geliş gidişleri çok önemsiyoruz." dedi.

    Türklerin dostluğuna ve vefasına yakinen şahit olduklarını ifade eden Ticaret ve Endüstri Bakanı Amalas Amlas Haroun, "Zor günlerimizde ülkemizi terk etmeyen ve halkımıza destek olan Türk okulu yetkililerin vefalı dostluklarını biliyoruz. O vesile ile bugün burada federasyonunuzda misafir olmak bizler için onur verici. Ben ülkemin kalkınması ve gelişmesi için Türk Müteşebbislerini ülkeme bekliyorum. Her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduğumu ESİDEF üyelerine de bir kez daha ifade ediyorum." dedi. CİHAN

Orta Afrika Cumhuriyeti Ticaret Bakanı ESİDEF’te

Orta Afrika Cumhuriyeti Ticaret Bakanı ESİDEF’te

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.