1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Osmaniye'ye havan mermisi atıldı
Osmaniyeye havan mermisi atıldı

Osmaniye'ye havan mermisi atıldı

Osmaniye'nin kırsal kesimdeki mahallelerine, ormanlık alandan terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen havanlı saldırıda 3 kişi yaralandı.

A+A-

Teröristlerce Amanos Dağları eteklerindenOsmaniye'nin Gebeli ve Selimiye  mahallelerine havan mermileriyle saldırı düzenlendi.

İki mahallede 5 noktaya gerçekleşen saldırıda, evinin bahçesinde  oturan Mehtap Yücel (33) ve oğlu İhsan (4) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir  kişi, şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar, hastaneye  kaldırıldı. Saldırıda, bazı evlerin camları kırıldı, istinat duvarları yıkıldı.  Olayın ardından bölgeye sevk edilen polis ve jandarma ekipleri, geniş  güvenlik önlemleri aldı.

OSMANİYE VALİSİ: 5 HAVAN MERMİSİ ATILDI

Osmaniye Valisi Kerem Al, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ile Emniyet Müdürü Nurettin Gökpınar, olay yerine giderek inceleme yaptı.Aynı anda da havan mermisini atan teröristlerin yakalanması için Amanos Dağları'nda operasyon başlatıldı.Osmaniye Valisi Kerem Al, saldırıya hedef olan bölgelerde  incelemelerde bulundu. Vali Al, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 mahalleye 5 havan mermisi  atıldığını söyledi.Olayda yaralanan anne ve oğlunun hastanedeki kontrollerinin sürdüğünü  belirten Al, diğer yaralının ise ayakta tedavi edildiğini dile getirdi. Vali Al, "Yaralıların sağlık durumu iyi. Şu an teröristlere yönelik  takip çalışmaları devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.