1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Otomobilde Sıkışan Sürücüyü İtfaiye Kurtardı
Otomobilde Sıkışan Sürücüyü İtfaiye Kurtardı

Otomobilde Sıkışan Sürücüyü İtfaiye Kurtardı

Zeytinburnu’nda kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki direğe çarptı. Otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye yarım saatte kurtarabildi.

A+A-

Zeytinburnu’nda kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki direğe çarptı. Otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye yarım saatte kurtarabildi. Hastaneye kaldırılan yaralı tedavi altına alındı.

Kaza, Sahil Kennedy Caddesi üzerinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 BB 0136 plakalı otomobiliyle Bakırköy istikametine ilerleyen Saygun Kusmaz, henüz bilinmeyen sebeple direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce kaldırıma sonrada yol kenarındaki demir direğe çarptı. Sürücü Kusmaz, çarpmanın etkisiyle araçta sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede kaza adresine gelen ekipler, sürücüyü sıkıştığı yerden çıkartmak için çalışmalara başladı. İtfaiye yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından otomobilin kapılarını hidrolik makasla keserek sürücüyü çıkarttı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Saygun Kusmaz, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bilinci açık olan ve tedavi altına alınan Kusmaz’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayı haber alarak olay yerine gelen Kusmaz’ın yakınları da büyük korku yaşadı. Polis ekipleri ve vatandaşlar, kazazedenin yakınlarına Kusmaz’ın iyi olduğunu anlatmaya çalıştı. Polis, kazazede yakınlarını güçlükle sakinleştirdi.

Kazayı anlatan görgü tanıkları, otomobilin çok hızlı olduğunu ve kontrolden çıkarak direğe çarptığını ileri sürdü. Vatandaşlar, hemen kazazedenin yardımına koştuklarını, araçta sıkıştığını görünce de itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdiklerini aktardı. Kaza sebebiyle devreline direğim başka bir otomobilin üzerine düştüğü ve hasara yol açtığı belirtildi.



CİHAN

Otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

Otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

Otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

Otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

Otomobilde sıkışan sürücüyü itfaiye kurtardı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.