1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Otomobilin Çarptığı Yaşlı Şahsa Şemsiyeli Koruma
Otomobilin Çarptığı Yaşlı Şahsa Şemsiyeli Koruma

Otomobilin Çarptığı Yaşlı Şahsa Şemsiyeli Koruma

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir vatandaş otomobil çarpması sonucu yaralandı.

A+A-

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir vatandaş otomobil çarpması sonucu yaralandı. Sağlık ekipleri gelinceye kadar vatandaşların şemsiye ile güneşten koruduğu yaşlı vatandaş, Orhangazi’deki özel bir sağlık kuruluşuna ait ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza öğle saatlerinde Orhangazi’de Cumhuriyet Meydanı'nda meydana geldi. Yaşar Konuk (80) isimli yaşlı bir vatandaşa Cumhuriyet Alanı’nda karşıdan karşıya geçmek istediği sırada İsmail Ş. idaresindeki otomobil çarptı. Yere düşen Konuk, belinden yaralandı. Bunun üzerine olay yerine ambulans çağrıldı. Bu esnada Konuk'a çarpan otomobilin sürücüsü İsmail Ş. yaşlı vatandaşın başını kucağına alarak ambulansın gelmesini bekledi.

112 Acil Servisi Ambulansı'nın bir başka trafik kazası için çıkış yapması nedeniyle Gemlik ve Bursa’dan ambulans istendi. Kaza nedeniyle olay yerine toplanan vatandaşlar geciken ambulans nedeniyle tepki gösterirken, ambulansların yaklaşık 20 dakika gecikmesi nedeniyle ilçedeki özel bir sağlık kuruluşundan ambulans istendi. Bu esnada bir vatandaş, yaralı şahsı güneşten korumak için yanında getirdiği şemsiyeyi üzerine tuttu. Yaşlı şahıs daha sonra olay yerine gelen ambulansa konarak Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza esnasında olay yerinden geçen Kaymakam Mustafa Selman Yurdaer ise aracından inerek yaşlı vatandaşla ilgilendi. Hastaneye kaldırılan Yaşar Konuk’un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Polis ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
CİHAN

Otomobilin çarptığı yaşlı şahsa şemsiyeli koruma

Otomobilin çarptığı yaşlı şahsa şemsiyeli koruma

Otomobilin çarptığı yaşlı şahsa şemsiyeli koruma

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.