1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ova Belediye Başkanı'nın 2 Kardeşini Öldüren Zanlı Ormanlık Alanda Yakalandı
Ova Belediye Başkanının 2 Kardeşini Öldüren Zanlı Ormanlık Alanda Yakalandı

Ova Belediye Başkanı'nın 2 Kardeşini Öldüren Zanlı Ormanlık Alanda Yakalandı

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Ova beldesinin Belediye Başkanı Tevfik Taner’in kardeşleri Aydın Taner (41) ve Şeref Taner’i (45) öldüren ortakları İ.

A+A-

Antalya’nın Kaş ilçesine bağlı Ova beldesinin Belediye Başkanı Tevfik Taner’in kardeşleri Aydın Taner (41) ve Şeref Taner’i (45) öldüren ortakları İ.İ. saklandığı ormanlık alanda jandarma tarafından yakalandı.

Geçen Çarşamba günü Ova Belediye Başkanı Tevfik Taner’in kardeşleri Aydın Taner (41) ve Şeref Taner (45) ile ortakları İ.İ. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle İ.İ. evinde bulunan av tüfeğiyle Taner kardeşlerin üzerine ateş etti. Tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan iki kardeş, olay yerinde hayatını kaybederken, zanlı İ.İ.’nin eşi ve çocuğu ile olay yerinden kendisine ait araçla kaçtığı tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlayan Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler,İ.İ.’ye ait aracı Kaş Üzümlü köyü – Çay köyü yolu üzerinde terk edilmiş olarak buldu. Araç içerisinde jandarma tarafından yapılan incelemede parçalanmış bir cep telefonu, bir av tüfeği kartuşu ve bir sağlam cep telefonu bulundu. Jandarma şüpheli İ.İ.’ye ait fotoğraf ve bilgileri tüm ilçe ve komşu illerin kolluk kuvvetlerine ulaştırdı. Ekipler, zanlının geçmesi muhtemel yedi ayrı noktaya yol emniyet ve kontrol noktası oluşturdu. Jandarmanın çalışmaları sonucu zanlı İ.İ. Kaş ilçesi İkizce köyü ormanlık alanda yakalandı. Zanlı sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.