1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Oya Başar: Biz onu çok sevdik
Oya Başar: Biz onu çok sevdik

Oya Başar: Biz onu çok sevdik

Sanatçı Levent Kırca'nın ölümü eski eşi Oya Başar ve sanatçı arkadaşlarını yasa boğdu. Oya Başar, acı haberin ardından bağlandığı televizyon yayınında, 'Biz onu çok sevdik' dedi. Başar, gözyaşlarını tutamadı.

A+A-

Kırca'yla 15 yıl evli kalan ve aynı zamanda rol arkadaşlığı yapan Oya Başar NTV canlı yayınına bağlanarak, "Burdayız onun için hep dua edeceğiz. Huzur içinde yatmasını iyi olmasını istiyoruz.. Biz onu çok sevdik" dedi. Levent Kırca'nın anlatılmasına gerek olmadığını yaptıklarıyla var olduğunu söyledi. Gözyaşlarına hakim olamayan Başar, özür dileyerek daha fazla konuşamayacağını ifade etti.

Sanatçı dostları ise Kırca'yı anlattı:

Melek Baykal:

Çok üzgünüm, çok değerli sanat adamını kaybettik. Allah yakınlarına sevenlerine sabır versin, gerçek bir komedyeni kaybettik o bir okul gibiydi aslında. Çok da Atatürkçüydü, ülkesini çok seven insandı, başımız sağolsun.

Perihan Savaş:

Çok iyi bir insandı, benim çocukluk arkadaşım Oya Başar'ın eşiydi. Çok acı günlerimiz de oldu, en acı günümüzde bile bizi güldüren özel bir insandı. Herkesin yanında arkasında duran bir insandı. Ondan öğrendiğimiz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.