1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ozan İpek: Sabrın Sonuna Geldik, Olay Çözülsün
Ozan İpek: Sabrın Sonuna Geldik, Olay Çözülsün

Ozan İpek: Sabrın Sonuna Geldik, Olay Çözülsün

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle Bursaspor yönetiminin kadro dışı bıraktığı Ozan İpek, “Olayın çözülmesi lazım.

A+A-

Disiplinsiz hareketleri nedeniyle Bursaspor yönetiminin kadro dışı bıraktığı Ozan İpek, “Olayın çözülmesi lazım. Bursaspor yönetiminden istediğim de bu. Sabır çok önemli. Şu an sabrın sonuna geldik.” dedi.

Yeşil - beyazlı kulübün geçtiğimiz günlerde 1 milyon 760 bin TL para cezasına çarptırdığı genç oyuncu, yayıncı kuruluş Lig TV'ye açıklamalarda bulundu. Biran önce futbola dönmek istediğini ifade eden Ozan İpek, şunları dile getirdi:

“Olayın çözülmesi lazım. Bursaspor yönetiminde istediğim de bu. Sabır çok önemli. Şu an sabrın sonuna geldik. İkinci yarı başlayacak ve çok geç kalındı. Bir kez daha söylüyorum; benim Bursaspor yönetiminde ricam bu olayın çözülmesi ve sahaya dönmem. Sahaya geri dönmekten başka bir şey istemiyorum. Futboldan uzak kalmak çok kötü bir şey.”

“CEZA BAŞKANIN TAKDİRİ”

Çalışmalarını, 2,5 aydır eski antrenörleriyle Antalya'da sürdürdüğünü belirten yetenekli futbolcu, kendisine verilen para cezası konusunda, “Ceza konusunu başkan da açıkladı. İdmanlara katılmadığım içinmiş. Teknik direktörün ve başkanın takdiri bu konuda bir şey diyemem.” yorumunu yaptı.

Bu arada, Ozan İpek'in 14 Ocak pazartesi günü Bursa'ya gelerek alt yapı tesislerinde çalışacağı, ayrıca başkan İbrahim Yazıcı ile görüşeceği öğrenildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.