1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Özcan: Başbakan'ın Hizmetlerimizi Görmemesi Bizi İncitti
Özcan: Başbakanın Hizmetlerimizi Görmemesi Bizi İncitti

Özcan: Başbakan'ın Hizmetlerimizi Görmemesi Bizi İncitti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Akdeniz Oyunları çerçevesinde yaptıkları hizmetleri görmemesinin kendilerini incittiğini söyledi.

A+A-

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Akdeniz Oyunları çerçevesinde yaptıkları hizmetleri görmemesinin kendilerini incittiğini söyledi.
Özcan, oyunları kapsamında kullanılması için yapılan yolları ve iyileştirme yapılan mevcut yolları basın mensuplarına gezdirdi. Önce Çağdaşkent, Halkkent ve Korukent mahallelerinden geçen caddelerin asfaltlama çalışması hakkında bilgi veren Özcan, “Toroslar bölgesi içinde 10 kilometreyi aşan bir asfaltlama ve kaldırım çalışması yaparak hizmete sunduk. Akdeniz Oyunları’nda kullanılacak tesislere ulaşımın kolayca sağlanabilmesi için ayrıca mavi çizgi uygulaması yaptık. Öte yandan Kuvay-i Milliye Caddesi’ni eski çöp alanından başlayarak hastane kavşağına kadar tamamen asfaltladık.” diye konuştu.

Yeni otobüs terminalinin yapılacağı alanı da basın mensuplarına gezdiren Özcan, “280 dönümlük bir alanda yeni otobüs terminali için çalışmalarımızı başlattık. 40 perondan oluşan ve direk otobana bağlanacak otogarı 2014 yılının şubat veya mart ayında hizmete sunmayı planlıyoruz. Ayrıca otobüs terminalinin hemen yan tarafında yer alan eski çöp alanı da rehabilite edilerek, sosyal ve spor alanı olarak hizmete girmiştir.” dedi.

Gezinin ikinci bölümünde Yenişehir Bölgesi’ndeki çalışmalar hakkında bilgi veren Özcan, “Okan Merzeci Bulvarı’nı, Toroslar Anıtı’ndan Üniversite Kavşağı’na kadar çift yönlü olarak asfaltladıklarını söyledi.
Özcan Üniversite Yolu, İstemihan Talay Bulvarı, 34. Cadde, 32. Cadde, 17. Cadde, 19. Cadde ve 21. Cadde’nin asfaltlama, orta refüj çalışması, ışıklandırma ve kaldırım çalışmalarını tamamladıklarını kaydetti. 2. Çevre Yolu’nun devamı niteliğindeki yol çalışmasını da gazetecilere gezdiren Başkan Macit Özcan, “Bu yolun asfaltlama çalışmaları devam etmektedir. 2 Kilometre uzunluğundaki bu yol ileride köprüyle bağlandı ve yaklaşık 3 ay sonra bu çalışma da tamamlanarak Mezitli Deresi’nden kuzeye doğru uzatılacak ve otobana bağlanacak.” şeklinde konuştu.

Bilgilendirme gezisinin sonunda gazetecilere açıklama yapan Özcan, “Sizlere bu gezi kapsamında gösterdiğim tüm yolların çalışması, Akdeniz Oyunları kapsamında bizim tarafımızdan yapılmıştır. Oyunların Mersin’e gelmesi için verdiği teminat ve bu spor tesisleri için ben Sayın Başbakan’a defalarca teşekkür ettim ve şu anda da ediyorum. Ancak kendilerinin bu oyunlar kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ni görmemesi ve bize bir teşekkürü bile çok görmesi, bizleri kırmış ve incitmiştir. Yine de hizmetlerimizin basın mensupları ve değerli halkımız tarafından takdir edilmesi bizim için büyük bir gurur kaynağı olmuştur." diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.