1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Özdilek: Tek Düşüncemiz Kazanmak
Özdilek: Tek Düşüncemiz Kazanmak

Özdilek: Tek Düşüncemiz Kazanmak

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Özdilek, Ziraat Türkiye Kupası'nda grup 2. maçında kendi sahasında karşılaşacakları Trabzonspor karşısında tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu söyledi.

A+A-

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Ziraat Türkiye Kupası'nda grup 2. maçında kendi sahasında karşılaşacakları Trabzonspor karşısında tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası grup karşılaşmalarının 2. maçında kendi sahalarında Trabzonspor’u konuk edecek Medical Park Antalyaspor’da tek hedef galibiyet. Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Mehmet Özdilek, lig ile kupa maçlarının ayrı bir havasının olduğunu söyledi. Özdilek, oynanmamış henüz beş maçın olduğunu, Trabzon ve Eskişehir maçlarının kendilerinin kupadaki rotasını belirleyeceğini ifade etti. Kupada en iyisine ulaşmak için zorlayacaklarını belirten Özdilek, Mersin İdmanyurdu maçıyla iyi bir başlangıç yaptıklarını söyledi. Trabzonspor karşısında tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu belirten Özdilek, bunu yapabilecek güçleri olduğunu kaydetti. Yarın ki maçta kazanan takım olmak istediklerini belirten Özdilek, “Zorlu mücadeleye hazırlıklıyız." dedi.

Trabzon maçında Ömer Şişmaoğlu dışında eksiklerinin olmadığını belirten Özdilek, önlerinde ay sonuna kadar zorlu maçlar olduğunu kaydetti. Üç günde bir maç oynayacaklarını hatırlatan Özdilek, amaçlarının bu süreci en sağlıklı bir şekilde geçmek olduğunu ve bunun için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti. Mehmet Sedef transferine de değinen Özdilek, oyuncuyu uzun zamandır takip ettiklerini belirten Özdilek şunları söyledi: "Üç dört farklı mevkide oynayabilecek başarılı bir oyuncu. Bizim için bu yönüyle joker bir oyuncu ve onu transfer ettiğimiz için mutluyuz. Takımın gelecek planlamasında çok önemli genç bir oyuncu." şeklinde konuştu. Özdilek, transfer çalışmalarının devam ettiğini, görüştükleri bir iki tane genç oyuncu olduğunu açıkladı.

Basın toplantısının ardından Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, düz koşu ve taktik çalışması yaptı. CİHAN

Mehmet Özdilek: Tek düşüncemiz kazanmak

Mehmet Özdilek: Tek düşüncemiz kazanmak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.