1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Özel Çağlayan Gülaydın’dan Ödül Töreni
Özel Çağlayan Gülaydın’dan Ödül Töreni

Özel Çağlayan Gülaydın’dan Ödül Töreni

Özel Çağlayan Gülaydın Koleji, düzenlediği yarışmalarda başarılı olarak dereceye giren öğrencilere, öğretmenlerine ve okullarına ödüllerini verdi.

A+A-

Özel Çağlayan Gülaydın Koleji, düzenlediği yarışmalarda başarılı olarak dereceye giren öğrencilere, öğretmenlerine ve okullarına ödüllerini verdi.

Ödül töreni programı Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Müftüsü Mekki Solmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti. 2012-2013 eğitim öğretim yılında Özel Çağlayan Gülaydın İlköğretim Okulu'nun Birecik-Halfeti geneli yapmış olduğu yarışmalarda dereceye giren öğrenci, öğretmen ve okullara ödüllerini protokol üyeleri takdim etti. Ödül töreninde anasınıfı resim boyama yarışması, masal anlatma yarışması ve altın çocuk sınavı yarışmasında dereceye giren öğrencilere madalya, öğretmenlerine başarı belgesi ve okul müdürlerine plaket verildi.

Resim boyama yarışmasının ödüllerini veren Kaymakam Fehmi Sinan Niyazi, öğrencilerin başarılı olabilmesi için öğrenci –veli-okul üçgeninin iletişiminin çok iyi olması, ailenin çocuğuyla ilgilenmesi ve onları motive edip takip etmesi gerektiğini belirtti. Özel Çağlayan Gülaydın Mirkelam İlkokulu'nun düzenlediği yarışmalarda ödül hak eden öğrencileri öğretmenleri ve okulları başarılardan dolayı tebrik eden Niyazi, "Özel Çağlayan Gülaydın Mirkelam İlkokulu ve Ortaokulunun başarıları Birecik’in başarısı ve her sene göğsümüzü kabartıyor." şeklinde konuştu.

Okul Müdürü Muzaffer Güler ise geleneksel olarak yaptıkları Birecik geneli yarışmaların büyük bir katılımla gerçekleştiğini, geçtiğimiz yıl Türkiye çapında kazanılan iki büyük ödülün, bu yıl sportif ve kültürel yarışmalarda kazandıkları ödüllerin ve ilçenin eğitim ve öğretimine bir nebze olsun katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Ödül programı sürpriz hediyelerin verildiği kura çekimi etkinliğiyle sona erdi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.