1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Özel Finike Koleji Mezunlarını Verdi
Özel Finike Koleji Mezunlarını Verdi

Özel Finike Koleji Mezunlarını Verdi

Antalya'nın Finike ilçesinde faaliyet gösteren Özel Finike Koleji, 10. dönem mezunlarını muhteşem bir törenle uğurladı. 26 öğrenciyi mezun veren Kolej...

A+A-

Antalya'nın Finike ilçesinde faaliyet gösteren Özel Finike Koleji, 10. dönem mezunlarını muhteşem bir törenle uğurladı. 26 öğrenciyi mezun veren Kolej, törende yıl içerisinde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerine hem mezuniyet plaketi, hem madalya hem de çeşitli hediyeler verdi.

Özel Finike Koleji 2011 - 2012 yılı mezuniyet töreni yoğun ilgi gördü. Okul Müdürü Yakup Bayrak'ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başlayan tören merasimi, halk oyunları, çeşitli skeçlerle renklendi. Şiir ve şarkıların okunduğu programda mezun öğrencilerin seslendirdiği birbirinden güzel Türkçe ve İngilizce şarkılar büyük beğeni topladı.

İlçe Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hızır Güneş, veliler ve öğrencilerin katıldığı mezuniyet programında öğrenciler çeşitli hediyelerle uğurlandı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.