1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Özgecan'ın babasından Cansel'in babasına yanıt
Özgecanın babasından Canselin babasına yanıt

Özgecan'ın babasından Cansel'in babasına yanıt

Özgecan Aslan'ın babası "mezhebi geniş" sözlerine "Yükü ağır gelmiş, ona da sabırlar diliyorum" diyerek yanıt verdi.

A+A-

Cinsel istismar sonucu intihar eden Cansel'in babası Özgecan'ın babasını sert sözlerle eleştirdi. Adliye çıkışında açıklamada bulunan Cansel Buse'nin polis babası Mustafa K., "Kimse kusura bakmasın, ben Özgecan'ın babası kadar mezhebi geniş bir insan değilim" dedi.

"KALDIRABİLECEĞİ YÜK AĞIR GELMİŞ"

Mustafa K''nın bu sözlerine Özgecan'ın babası Mehmet Aslan'dan cevap geldi. Baba Aslan, şunları söyledi: "O yavruya Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. O da benim için bir Özgecan. Allah şöyle buyuruyor: Ben kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemem. O beyefendinin kaldırabileceği yük demek ki biraz ağır gelmiş. Ona da sabırlar diliyorum, methanetler diliyorum. Allah o yavrunun mekanını cennet eylesin.

Şöyle bir anektot var. Bir torun dedesine soruyor; Dede bahçede bağladığın köpekler beyaz olan mı siyah olan mı yener. Dedesi de diyor ki ben hangisini beslersem o yener. Bizim beslediğimiz de sanırım Cansel kızımızın babasının beslediği farklı olsa gerek. Umarım birdaha böyle olaylar yaşanmaz."

"BEN ÖZGECAN'IN BABASI KADAR MEZHEBİ GENİŞ DEĞİLİM"

Kayseri'de lise öğrencisi 17 yaşındaki Cansel Buse K.'ya cinsel istismarda bulunarak intiharına neden olduğu iddiasıyla tutuklanan matematik öğretmeni Bayram Ö., yargılandığı 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nce 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılıp tahliye edildi. Adliye çıkışında açıklamada bulunan Cansel Buse'nin polis babası Mustafa K., "Kimse kusura bakmasın, ben Özgecan'ın babası kadar mezhebi geniş bir insan değilim" diyerek tepki gösterdi.

ÖZGECAN'IN BABASI, "NE SEVİNDİM NE DE ÜZÜLDÜM" DEMİŞTİ...

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın katillerinden Ahmet Suphi Altındöken'in Adana'da cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda ölmesi, babası Necmettin Altındöken'in yaralanmasını değerlendiren Özgecan'ın babası Mehmet Aslan, "Haberi duyduğumda ne hissedebilirim ki sevindim desem yalan söylerim, üzüldüm desem yine yalan söylemiş olurum. Kompleks duygular içerisindeyim" demişti.. 

571335f9a781b63b0cceddd4.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.