1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Özlem Yıldız: Mutlu olsun
Özlem Yıldız: Mutlu olsun

Özlem Yıldız: Mutlu olsun

Bir yıl önce eşi Sinan Serter'den boşanan, şu sıralar ise işadamı Mustafa Elgin'le birlikte olan Özlem Yıldız hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

A+A-

Bir yıl önce eşi Sinan Serter'den boşanan, şu sıralar ise işadamı Mustafa Elgin'le birlikte olan Özlem Yıldız; geçtiğimiz günlerde bir tanıtımda gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İlişkisinde her şeyin yolunda olduğunu belirten Yıldız şöyle konuştu: "İlişkim hakkında çıkan haberler çok üzücü. Mustafa'nın eşinden boşandığı gün davullu zurnalı bir kutlama olmadı. Arkadaşımızın doğum günü ile boşanma günü tesadüfen aynı güne denk geldi. Artık biraz inzivaya çekilmek istiyorum. Evliliğe inancımı kaybetmedim, mutlaka bir gün evleneceğimi düşünüyorum."

Yıldız, eski eşiyle ilgili ise, "Yeni kız arkadaşı ile mutlu olmasını çok isterim" dedi. Sinan Serter ise geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile akşam yemeği yerken objektiflere takıldı. Gazetecilerin kendilerini görüntülediğini fark eden Sinan Serter'in morali çok bozuldu, sevgilisi ise yüzünü saklamak istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.