1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. PATRİOTLARA AİT İLK PARÇALAR
PATRİOTLARA AİT İLK PARÇALAR

PATRİOTLARA AİT İLK PARÇALAR

Türkiye’nin NATO’dan talep ettiği Patriot hava savunma sistemlerinin kurulması için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, füzelere ait olduğu öğrenilen ilk parçalar Kahramanmaraş’a ulaştı!

A+A-

Türkiye’nin NATO’dan talep ettiği Patriot hava savunma sistemlerinin kurulması için hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, füzelere ait olduğu öğrenilen ilk parçalar Kahramanmaraş’a ulaştı.

Almanya’nın Türkiye’ye NATO çerçevesinde vereceği Patriot hava savunma sistemlerinin kurulumunu sağlayacak askeri personelin bir bölümü ile sistemin bazı parçaları Gazi Kışlası'na giriş yaptı.

Öğle saatlerinde Adana hava alanından kara yolu ile Kahramanmaraş’a hareket eden 40 kişilik NATO heyeti, jandarma ve polis eskortu eşliğinde konaklayacakları otele geçti. Heyetle birlikte, içerisinde füzelere ait olduğu öğrenilen parçaları taşıyan bir kamyon da Kahramanmaraş’a geldi. Daha sonra Alman askerlerinin bir bölümüyle, parçaları taşıyan kamyon, füzelerin konuşlandırılması planlanan Gazi Kışlası'na hareket etti. NATO heyetinin kışla içerisindeki çalışmalarına yarın başlaması bekleniyor.
CİHAN

Patriotlara ait ilk parçalar Kahramanmaraş'a ulaştı

Patriotlara ait ilk parçalar Kahramanmaraş'a ulaştı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.