1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Pazarda Facia Ucuz Atlatıldı
Pazarda Facia Ucuz Atlatıldı

Pazarda Facia Ucuz Atlatıldı

Şişli’de, sabah saatlerinde kurulan pazarda yokuş aşağı inerken freni boşaldığı öne sürülen kamyon tezgahlara daldı.

A+A-

Şişli’de, sabah saatlerinde kurulan pazarda yokuş aşağı inerken freni boşaldığı öne sürülen kamyon tezgahlara daldı. Yaşlı bir vatandaşın yaralandığı kaza sırasında pazarda kimsenin bulunmaması olası bir faciayı engelledi.

Kaza, sabah saatlerinde Halide Edip Adıvar Mahallesi Kestanelik Sokak üzerine kurulan halk pazarında meydana geldi. Tezgahına mal boşaltan Bedrettin Taşkın yönetimindeki 34 UM 9648 plakalı kamyonet yokuş aşağı inerken yolda girdiği mıcırda frene bastı. iddialara göre bu sırada fren boşaldı. Hızla aşağı doğru inen kamyonet tezgahlara çarparak durabildi. Biranda ortalık savaş alanına dönerken kamyonetin çarptığı 66 yaşındaki Osman Erzik yola savruldu. Erzik pazarcılar tarafından hemen bir araca bindirilerek Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda kırıklar olduğu öğrenilen Erzik’in tedavisi sürüyor.

Görgü tanıkları mal indirdikten sonra kamyonetin yokuş aşağı inerken freninin boşaldığını ve tezgahlara çarparak durabildiğini söyledi. Bu sırada kamyonetin yaşlı bir vatandaşa çarptığını belirten vatandaşlar, sabah saatleri olması nedeniyle pazarda kimsenin bulunmadığını aksi halde büyük bir facianın yaşanabileceğine işaret etti. Bazı pazarcılar da pazar yerinin yanlış seçildiğine işaret ederek belediyenin yeni bir düzenleme yapması gerektiğini dile getirdi.

Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.