1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Performans Takip Sınavında Gazipaşa Farkı
Performans Takip Sınavında Gazipaşa Farkı

Performans Takip Sınavında Gazipaşa Farkı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi 3 Ocak 2013 tarihinde yapılan Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu performans takip sınavında 3 birinci çıktı.

A+A-

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi 3 Ocak 2013 tarihinde yapılan Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu performans takip sınavında 3 birinci çıktı. Ufuk Bilge Koleji'nden tüm soruları doğru cevaplayan Ali Egemen Çelik ve Ceyda Doğan ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan Ege Naz Şenol birinci oldu.

Kaymakam Muhittin Pamuk, ziyaretine gelen 3 öğrenciyi de çeyrek altın ve kitap ile ödüllendirdi. Pamuk, Gazipaşalı öğrencilerin başarısının tesadüf olmadığını sistemli ve azimli çalışmanın sonucu olduğunu kaydetti. Pamuk, "Bu başarı öncelikle öğrencilerimize, öğretmenlerimize, okul müdürlerine ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Aktaş’a teşekkür ediyorum. Bu başarılar bizlerin gururu olmaktadır ve başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş da başarılı öğrenci ve öğretmenlerini kutladı. Aktaş, öğrencilerden SBS'de de aynı başarıyı göstermelerini istedi.

Ufuk Bilge İlköğretim Okul Müdürü Temel Topraklı, bireysel olarak değerlendirildiğinde Ceyda Doğan ve Ali Egemen Çelik adlı öğrencilerinin tam puan alarak birinci olurken, Ahsen Yılmaz isimli öğrencilerinin de bir yanlışla ilçe ikincisi olduğunu söyledi. CİHAN

Performans takip sınavında Gazipaşa farkı

Performans takip sınavında Gazipaşa farkı

Performans takip sınavında Gazipaşa farkı

Performans takip sınavında Gazipaşa farkı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.