1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. PINAR HOLT ETKİ HABER'DE..
PINAR HOLT ETKİ HABER'DE..

PINAR HOLT ETKİ HABER'DE..

Yazar, Davranış Bilimci ve Konuşmacı Pınar Holt, bundan böyle önemli analiz ve köşe yazılarıyla EtkiHaber'de sizlerle olacak!..

A+A-

PINAR HOLT KİMDİR?

Yazar, Davranış Bilimci ve Konuşmacı Pınar Holt, İstanbul’da doğdu. 13 yaşında 1 kız çocuğu annesidir.

1997 -1999 yılları arasında İngiltere’de Dil eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye döndü.

2013 yılında California Janus Universitesi Davranış Bilimleri bölümünde lisans eğitimini tamamladı. Halen Atatürk Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümü eğitimine devam etmektedir.

İngiltere’den döndükten sonra 1999 yılında iş yaşamına atılan Holt, sırasıyla Esbank, Siemens, BenQ Mobile, Microsoft, Avea, Türk Telekom şirketlerinde yönetici asistanlığı yaptı halen AirTies Wireless Networks’te CEO Asistanlığı görevine devam etmektedir.

2013 yılından beri Türkiye ve Avrupa'da çeşitli gazete, haber sitesi, PDR ve Kadın Magazin dergilerinde Anne & Çocuk İlişkileri ve Çocuk & Ergen Gelişimi üzerine köşe yazıları yayınlanmaktadır.

2016-2017 yılında ‘Oyun ve Masal Terapisi’ eğitimiyle birlikte, The University of Warwick’ten ‘Bebek Zihin Gelişimi’ üzerine eğitimlerini tamamlayarak, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok yerinde annelerle buluşup ‘0-5 Yaş arası Bebek & Çocuk Gelişimi ve Davranışları’ üzerine seminerler vermektedir.

Bununla beraber Amerika’da bulunan Zur Institute’den ‘Childeren, Technology Addiction, Parenting and the Future’ ‘Çocuklar, Teknoloji Bağımlılığı, Ebeveynlik ve Gelecek...’ konulu eğitimi alarak, birçok kurum, okul, vakıf ve belediyelere ‘Aile İçi Kontrollü Teknoloji Kullanımı’ konulu seminer vermektedir.

2018 yılından beri Yönetici Aistanlığı, Liderlik, Zaman Yönetimi, Stres Yönetimi, Kişisel İmaj ve Kişisel Gelişim konularının yer aldığı eğitim progamları düzenlemektedir.

20 yıldır özel sektörde teknoloji devleriyle çalışma fırsatı yakalayarak edindiği iş tecrübesi ve akademik bilgilerini harmanladığı ‘Çocuk & Ergen ve Aile İçi Kontrollü Teknoloji Kullanımı’ konusuyla ilgili kitap çalışması ‘HAYATA BAĞLAN’ 2018 yılında yayınlanmıştır. 2019 yılında ‘HOŞÇA KAL EKSPRESİ’ derleme kiyabında bir hikayesşyle yer almıştır.

Pınar Holt, İstanbul Down Sendromlular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Uluslararası Down Federasyonu Başkan Yardımcılığı görevine, Down Sendromlu bireylere spor, eğitim ve istihdam projeleri üreterek 2 senedir devam etmektedir.

HOLT'UN İLK YAZISI "SİZİN HİÇ BABANIZ ÖLDÜ MÜ?" İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ:

http://www.etkihaber.com/sizin-hic-babaniz-oldu-mu-1306yy.htm

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.