1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. PKK-FETÖ kol kola
PKK-FETÖ kol kola

PKK-FETÖ kol kola

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde PKK tarafından şehit edilen 2 polis memuru dün toprağa verildi. Feyaz Yumuşak ve Okan Acar için ilk olarak Emniyet Müdürlüğü'nde tören düzenlendi.

A+A-

Törende konuşan Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, örgütün Suruç'ta katlettirdikleri vatandaşlarımızın intikamını almak iddiasıyla 2 polisi kahpece şehit ettiğini söyledi.

'TERÖRÜ TIRMANDIRDILAR'
"Paralel" yapıya da göndermede bulunan Pınarbaşı, polis teşkilatının kılcal damarlarına kadar giren örgütün, kandan beslendiği halde barış ve kardeşlik sözünü dillerinden düşürmeyen odaklarla kol kola girerek, vatana ve millete ihanet ettiğini belirtti. Bu örgütün, daha önce de polis teşkilatının içerisine sızdırdığı uzantılarını kullanarak, istihbarat faaliyetlerini zafiyete uğrattığına dikkat çeken Pınarbaşı, "Abilerinden aldıkları talimatla plaka tanıma sistemini kapatarak, asayiş ve terör olaylarını tırmandırmaya çalıştılar. Bunu yapanların neyi amaçladıklarını gayet iyi biliyoruz. Şehitlerimizin kanının yerde kalmayacağını, timsah gözyaşı dökenler dahil herkes görecek" dedi.

O POLİSLER GÖREVDEN ALINDI
Şanlıurfa Emniyet Müdürü Pınarbaşı'nın plaka tanıma sistemini kapatarak terör örgütüne yardım ettiğini söylediği polisler hakkındaki bilgilere TAKVİM ulaştı. Buna göre PTS uygulamasını gelen emre rağmen uygulamayan memurlar Tugay Pehlivanoğlu, Mehmet Uludağ, Özcan Gökçe, Kamil Kartal ile emniyet müdürleri Taner Korkut ile Kubilay Güngör için "Kamu hizmeti yönünden görev başında kalmaları sakıncalı olmak" kararı ile görevden uzaklaştırılma kararı çıkarıldı.(TAKVİM)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.