1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polatlı Protokolü Cadde Ve Sokakları Temizledi
Polatlı Protokolü Cadde Ve Sokakları Temizledi

Polatlı Protokolü Cadde Ve Sokakları Temizledi

Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztürk ile İlçe...

A+A-

Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Belediye Başkanı Yakup Çelik, Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztürk ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Doğan 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle çevrenin önemine dikkat çekmek için cadde ve sokaklarda temizlik yaptı.

Polatlı Kent Konseyi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen çevre günü etkinliklerinde belediye önünde katılımcılara tişört ve şapka dağıtıldı. Daha sonra ilçe protokolü belediye önünden başlayarak, Atatürk İlköğretim Okulu'na kadar yürüdü. Burada, öğrenciler halk oyunları gösterisi sundu şiir okudu.

Polatlı Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, çevrenin artık şehrin içerisinde yer alan bir kavram olduğunu söyleyerek, şehircilik ne kadar gelişirse, çevre bilinci de o kadar gelişeceğini ifade etti. Bilgin, su tüketiminde ve hava konusunda özen gösterilmesi gerektiğini belirtti.

Belediye Başkanı Yakup Çelik de, çevre bilincinin evde ve ailede başladığını belirterek, "Evden, sokağa, sokaktan, caddeye, caddeden, şehre sirayet ediyor. Bu yüzden çevre konusunda özen göstermeliyiz." dedi.

Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz, çevre sorununun insanlığının geleceğini ilgilendirdiğini söyledi. Polatlı’da bazı mahallelerde çöp konteynerlarını kaldırdıklarını, yerine çöp poşeti uygulaması başlattıklarını vurgulayan Yılmaz, hem maliyet, hem de çevre konusunda önemli bir adım attıklarını dile getirdi.

Konuşmalardan sonra protokol üyeleri, ellerine süpürgeleri alarak cadde ve sokakları süpürdü.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.