1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Polis Dolmabahçe'de Göstericilere Müdahale Etti
Polis Dolmabahçede Göstericilere Müdahale Etti

Polis Dolmabahçe'de Göstericilere Müdahale Etti

Polis, İnönü Stadı önünde toplanan eylemcilerin dağılmaması üzerine müdahale etti.

A+A-

Polis, İnönü Stadı önünde toplanan eylemcilerin dağılmaması üzerine müdahale etti. Müdahaleyle birlikte İnönü Stadı önünde polisle protestocular arasında gerginlik yaşandı.

Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için kalabalık bir grup İstanbul İnönü Stadı önünde toplandı. Polis, stad önünde toplanan grubun dağılması için uyarılarda bulundu. Grup uyarıları dikkate almayınca, polis müdahale etti. Polis eylemcilere şu şekilde anons yaptı: "Lütfen dağılın, Taksim'e çıkmanız yasak değildir. Aranızda birçok provokatör var. Onları aranızda barındırmayın. Bu eyleminiz ülkemize ve İstanbulumuza zarar veriyor. Ülkemizin imajını zedeliyor. Eyleminize son verin lütfen. Taksim'e çıkmanız için gerekli zaman verilecektir. Aksi taktirde müdahale etmek zorunda kalacağız."

Grubun, polisin bu anonsuna taşla karşılık vermesi üzerine tazyikli su ve gaz bombalarıyla müdahale edildi. Müdahale sonrasında eylemcilerin çevreye maddi hasar verdiği gözlendi. Polisin müdahalesiyle grup Taksim Meydanı'na doğru kaçtı. Polisin eylemcilere müdahalesi devam ediyor. CİHAN

Polis Dolmabahçe'de göstericilere müdahale etti

Polis Dolmabahçe'de göstericilere müdahale etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.