1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Porsche İle Markete Girdi
Porsche İle Markete Girdi

Porsche İle Markete Girdi

Beşiktaş’ta Porsche marka lüks otomobille benzin istasyonuna girerken fren yerine gaza basan Seda Alkanat önce park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra istasyonun market camından içeri girdi.

A+A-

Beşiktaş’ta Porsche marka lüks otomobille benzin istasyonuna girerken fren yerine gaza basan Seda Alkanat önce park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra istasyonun market camından içeri girdi. Otomobilde bulunan Seda Alkanat ile arkadaşı Begüm Atılgan kazayı yaralanmadan atlatırken, istasyonda pompacılık yapan Muhammet Cimşir hafif yaralandı.

Kaza saat 00.15 sıralarında Barbaros Bulvarı üzerindeki bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Kullandığı 34 GTA 11 plakalı Porcshe otomobille akaryakıt istasyonuna girmek isteyen Seda Alkanat, fren yerine gaza basınca önce istasyonda yakıt alan bir otomobile çarptı. Kontrolken çıkan otomobil, o sırada benzin dolduran pompacı Muhammet Cimşir'e çarptıktan sonra istasyonda bulunan markete girdi. Marketin kasa bölümüne çarparak duran otomobilden Seda Alkanat ile arkadaşı Begüm Atılgan yara almadan çıktı. Benzin istasyonunda çalışan pompacı Muhammet Cimşir, kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Cimşir olay yerine gelen Ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Markette maddi hasar meydana geldi.

Otomobilde bulunan Seda Alkanat ile Begüm Atılgan tanınmamak için yüzlerini kırmızı birer masa örtüsüyle kapattı. Polis ekipleri basın mensuplarının görüntü almasını engellemek için çağırdığı taksiyi güvenlik şeridinin içine aldı. Seda Alkanat ve Begüm Atılgan taksiyle polis eşliğinde Beşiktaş Polis Merkezi’ne götürüldü.

Otomobilin çok hızlı olduğunu iddia eden görgü tanığı Mahmut Çelik, “Araç yukarıdan geliyordu. Çok süratliydi. Sonra benzin istasyonuna girdi. Önce bu araca çarptı. Ondan sonra son sürat içeri daldı. Çok felaketti. Zaten olan pompacıya oldu. Pompacı havada takla attı yere düştü. İki tane bayandı bayanlarda da bir şey yok zaten onlar da içerde.” şeklinde konuştu.

Porsche'nin markete girmeden çarptığı otomobilin sürücüsü ise, “Süratini bilemeyeceğim ama, buradan geldi direk içeri girdi. Bende bir şey yok Allah’a şükür. Pompacıya çarptı işte. Şoka girmişti çocuk.” dedi.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.