1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Posbıyık: Milletvekili Ercan Candan’ı Yanlış Yönlendiriyorlar
Posbıyık: Milletvekili Ercan Candan’ı Yanlış Yönlendiriyorlar

Posbıyık: Milletvekili Ercan Candan’ı Yanlış Yönlendiriyorlar

Zonguldak’ın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Halil Posbıyık, "AK Parti Meclis üyeleri Yusuf Kalay ve Esra Alpago sürekli açtıkları mahkemelerde kaybettikçe iyice kendilerini kaybettiler.

A+A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçe Belediye Başkanı Halil Posbıyık, "AK Parti Meclis üyeleri Yusuf Kalay ve Esra Alpago sürekli açtıkları mahkemelerde kaybettikçe iyice kendilerini kaybettiler. En çok üzüldüğümde konuya pek hakim olmayan Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’ı yanlış yönlendiriyorlar." dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık beraberinde Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları ve CHP’li belediye meclis üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda CHP’ den istifa eden muhalif belediye meclis üyeleri başta olmak üzere AK Partili belediye meclis üyelerine yüklendi. Posbıyık, "AK Parti meclis üyeleri Yusuf Kalay ve Esra Alpago sürekli açtıkları mahkemelerde kaybettikçe iyice kendilerini kaybetti. Şimdi de kendileri orman türküsü söylemeye başladı. Neymiş efendim Fortexs sitesi çevresi, Sakindere Çevresi ve Sarıkokmaz Mahallesi Çevresi orman alanında kalıyormuş, burada bulunan binaların tapularını iptal ettireceklermiş. Bunun için Orman İşletme Müdürlüğü’nü, Orman Bölge Müdürlüğü’nü sürekli taciz ediyorlar. En çok üzüldüğüm de konuya pek hakim olmayan Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’ı yanlış yönlendiriyorlar. Adı geçen mahallelerden 1972 yılında Kadastro geçmiş, 60 gün ilanı yapılmış. On yıl içerisinde itiraz müddeti var. Üzerinden beş tane 10 yıl geçmesine rağmen itiraz edilmemiş. Başlangıçta itiraz hakkı, kişiler için on yıl idi. Daha sonra çıkarılan bir kanunla ister kişi, ister devlet on yıl sonunda itiraz gelmezse durum keşinleşir diye belirlendi. İlerleyen zamanda bunlara, yani vatandaşlarımıza tapuları verildi. İlerleyen zamanda, İller Bankası geldi ve buraların imar planlarını yaptı. Soruyorum orman arazisine devlet tapu verir mi? Orman arazisini İller Bankası iskana açar mı?" diye konuştu.
CİHAN

Posbıyık: Milletvekili Ercan Candan’ı yanlış yönlendiriyorlar

Posbıyık: Milletvekili Ercan Candan’ı yanlış yönlendiriyorlar

Posbıyık: Milletvekili Ercan Candan’ı yanlış yönlendiriyorlar

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.