1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Posof Okuma Salonu, Başarılı Öğrencileri Kıyafetle Ödüllendirdi
Posof Okuma Salonu, Başarılı Öğrencileri Kıyafetle Ödüllendirdi

Posof Okuma Salonu, Başarılı Öğrencileri Kıyafetle Ödüllendirdi

Ardahan'ın Posof ilçesinde faaliyet gösteren okuma salonunun idarecileri, başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

A+A-

Ardahan'ın Posof ilçesinde faaliyet gösteren okuma salonunun idarecileri, başarılı öğrencileri ödüllendirdi. Okuma salonundaki derslere katılan öğrenciler arasında yapılan sınavda başarılı olan 71 öğrenciye mont, bot ve pantolon hediye edildi.

Posof Belediye Başkan Vekili Cahit Ulgar ve İlçe Müftüsü Ali Çetin'in de katıldığı dağıtım töreninde kura çekilerek öğrencilere beğendiği kıyafetleri verildi. Posof'ta dershane olmadığı için öğrencilerin sınavlara iyi hazırlanamadığını ifade eden okuma salonu müdürü Abdulsettar Celen, bu ihtiyaca cevap vermek için ciddi anlamda gayret gösterdiklerini söyledi.

Posof’ta eğitime destek amacıyla 5 yıldır faaliyette bulunduklarını aktaran Celen, bugüne kadar 6 fen lisesi, 20 Anadolu öğretmen lisesi olmak üzere çok sayıda öğrencinin Anadolu lisesine yerleştiğini ifade etti. Her yıl sene başında seviye belirleme sınavı gerçekleştirdiklerini ve başarılı olan öğrencilere bir yıl boyunca ücretsiz kurs ve kaynak imkânı temin ettiklerini hatırlatan Celen, başarılı olan öğrencileri ödüllendirmeyi de ihmal etmediklerini kaydetti. Posof Kaymakamlığı başta olmak üzere belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kendilerine her türlü desteği verdiğini aktaran Posof Okuma Salonu Müdürü Abdulsettar Celen, "Başarılı olmamızda ciddi gayret sarf ediyorlar. Kendilerine müteşekkiriz." diye konuştu.

Ayrıca Celen, okuma salonu olarak sosyal faaliyetler kapsamında, öğrencilere Türkiye’nin tarihi ve turistik mekânlarını gezdirdiklerini sözlerine ekledi.


CİHAN

Posof Okuma Salonu, başarılı öğrencileri kıyafetle ödüllendirdi

Posof Okuma Salonu, başarılı öğrencileri kıyafetle ödüllendirdi

Posof Okuma Salonu, başarılı öğrencileri kıyafetle ödüllendirdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.