1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Posoflu Öğrenciler Sbs Öncesi Piknikte Stres Attı
Posoflu Öğrenciler Sbs Öncesi Piknikte Stres Attı

Posoflu Öğrenciler Sbs Öncesi Piknikte Stres Attı

Haftasonu yapılacak Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öncesinde Posof Halitpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri geleneksel hale gelen yıl sonu p...

A+A-

Haftasonu yapılacak Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öncesinde Posof Halitpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri geleneksel hale gelen yıl sonu pikniğinde eğlendi.

Posof Çayı kenarında düzenlenen piknikte öğrenciler çuval, koşu, yumurta, halat gibi ilginç ve eğlenceli yarışmalarla stres attı. Koşu yarışmasında ise çocuklarına anneleri de eşlik etti.

Öğrenci velilerinden Mahinur Ekinci, kendilerinin öğrencilerden daha çok heyecanlı olduklarını belirterek, "Sene sonunun gelmesi dolayısıyla ve önümüzdeki hafta sonu öğrencilerin Seviye Belirleme Sınavına girecek olmalarından dolayı öğrencilere moral olsun diye Halitpaşa Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’ndaki sekizinci sınıf öğrencileri ile böyle bir organizasyona katıldık." dedi.

Öğrencilerden Emre Can Özcan ise "Bu yıl bizim son senemiz. Bu yıl gireceğimiz sınavda alacağımız puanın yerleştirme puanına etkisi yüzde kırk olacak. O yüzden tüm arkadaşlar olarak biraz heyecanlıyız. Sınava bir hafta kala böyle güzel bir etkinlik yaptıkları için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Hedefimde Trabzon Yomra Fen Lisesi var." şeklinde konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.