1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Prof. Dr. Kısa: Bilindik Tıp Eğitiminin Dışında Bir Müfredat Hazırlıyoruz
Prof. Dr. Kısa: Bilindik Tıp Eğitiminin Dışında Bir Müfredat Hazırlıyoruz

Prof. Dr. Kısa: Bilindik Tıp Eğitiminin Dışında Bir Müfredat Hazırlıyoruz

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, 11 Mayıs tarihinde açılacak olan Emine ve Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesi ile birçok yeniliğe imza atacaklarını söyledi.

A+A-

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, 11 Mayıs tarihinde açılacak olan Emine ve Bahaeddin Nakıboğlu Tıp Fakültesi ile birçok yeniliğe imza atacaklarını söyledi. Prof. Dr. Kısa, öğrencilere bilindik tıp eğitiminin dışında bir müfredat hazırladıklarını ifade etti.

        Rektör Adnan Kısa, üniversite ile ilgili gelişmeleri paylaşmak üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarının zor şartlarda çalıştığına dikkat çeken Adnan Kısa, şunları kaydetti: “Toplumun günümüzde her zamankinden daha çok hoşgörüye, sağduyuya, akılcı düşünmeye ve eğitilmeye ihtiyacı var. Tarafsızlık ilkesini benimseyebilme, içinde bulunduğu topluma yön verebilme ve onu geliştirme adına Türk basını bu vasıfların her birine fazlasıyla sahip bir değerdir.”

        4 bin 709 öğrenciye eğitim verdiklerini belirten Rektör Kısa, henüz yeni bir üniversite olmalarına rağmen emin adımlarla bilimsel referans merkezi olmak yolunda ilerlediklerini ifade etti. Kısa, “Tıp Fakültemiz çok yakında açılacaktır. Zirve Üniversitesi olarak Tıp Fakültemiz adına birçok yeniliğe imza atıyoruz. Öğrencilerimize bilindik tıp eğitiminin dışında bir müfredat hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin daha iyi gelişebilecekleri simülasyon laboratuvarlarını ve uluslararası kurumlarla yeni işbirliklerini sağlayacağız.” diye konuştu.
CİHAN

Prof. Dr. Kısa: Bilindik tıp eğitiminin dışında bir müfredat hazırlıyoruz

Prof. Dr. Kısa: Bilindik tıp eğitiminin dışında bir müfredat hazırlıyoruz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.