1. HABERLER

  2. EGELİ ETKİHABER

  3. Karşıyaka Belediyesi'nden Yüzlerce Öğrenciye Burs
Karşıyaka Belediyesinden Yüzlerce Öğrenciye Burs

Karşıyaka Belediyesi'nden Yüzlerce Öğrenciye Burs

EGELİ ETKİHABER, Egenin Nabzını Tutmaya Devam Ediyor...

A+A-

ÖĞRENCİ BURSLARINI CHP KAPATMIŞ!

'PROJE KADAR ÖNEMLİYDİ'

Karşıyaka Belediyesi eğitim alanında bir ilke imza attı. “Karşıyaka’nın Filizleri- Her Apartman ile Bir Öğrenci Okutuyoruz” projesini hayata geçiren belediye, proje kapsamında maddi zorluk yaşayan üniversite öğrencilerine 10 ay boyunca, aylık 300’er lira burs verecek. Projenin destekleyicisi ise Karşıyakalılar olacak!..

"UMARIM SİYASİ BEKLENTİ YOKTUR"

Projenin tanıtım toplantısına Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’ın davetlisi olarak bende katıldım. Akpınar’ın projeyi anlatırken yaşadığı heyecana tanık oldum. Dilerim proje amacı doğrultusunda kullanılır, ihtiyacı olan Karşıyakalı çocuklar bu projeden eşit şekilde yararlanır. Dilerim bu projenin arka bahçesinde oy hesapları gibi siyasi bir beklenti de olmaz.

BURSLARI CHP KAPATTI

Tabi proje toplantısına davet edilen eğitimci Abbas Güçlü’nün o gün söylediklerini de yazmadan geçemeyeceğim. Güçlü o gün salonda bulunan herkese önemli bir tarihi hatırlatma yaptı.

Güçlü belediye burslarının CHP’nin Anayasa Mahkemesi’ne başvuru yapması üzerine kesildiğinin altını çizdi. Abbas Güçlü konuşmasında ‘Bu yüzden ilginç ve önem arz eden bir proje. Bu bir anlamda CHP’nin gel-gitlerini gösteriyor.” diye konuştu. Güçlü’nün tarihi hatırlatması en az proje kadar önemliydi..

19092013173.jpg

EGENİN İMBATI ÜZERİNİZE OLSUN!..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.