1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. PSG çıldırdı! 80 milyon Euro
PSG çıldırdı! 80 milyon Euro

PSG çıldırdı! 80 milyon Euro

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'in, Juventus forması giyen Paul Pogba için 80 milyon karşılığında İtalyan devi ile anlaştığı iddia edildi.

A+A-

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'in, Juventus forması giyen Paul Pogba için 80 milyon avro karşılığında İtalyan devi ile anlaştığı iddia edildi.

Paris Saint-Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin, hafta başında Monte Carlo'da genç oyuncu ve menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği ve transferin detaylarının masaya yatırıldığı kaydedildi.

Söz konusu görüşmede transferin detaylarına ve maddi konulara ilişkin uzlaşma sağlanamadığı iddia edilirken, Juventus cephesinden yapılan açıklama ise görüşmeyi doğruladı ancak toplantıdaki gündemin transfer olmadığının altı çizildi.

Bahsi geçen transfer iddiası hakkında konuşan Juventus Sportif Direktörü Giuseppe Marotta, "Tesadüfi bir toplantıydı. Futboldan konuştular. Biz Paul'u satmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

Fransız temsilcisinin, 22 yaşındaki yıldız oyuncu ile anlaşma sağlanması durumunda Finansal Fair-Play kurallarına uyum çerçevesinde Yohan Cabaye ve Ezequiel Lavezzi'yi satmayı planladığı ise bir diğer iddia. (Sporx)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.