1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ptt Şubesi'ni Soyan Silahlı Şahıs Ticari Taksiyle Kaçtı
Ptt Şubesini Soyan Silahlı Şahıs Ticari Taksiyle Kaçtı

Ptt Şubesi'ni Soyan Silahlı Şahıs Ticari Taksiyle Kaçtı

Antalya’da PTT şubesine gelen bir kişi yanındaki silahla veznedar kadını etkisiz hale getirdikten sonra 3 bin lirayı alarak kaçtı.

A+A-

Antalya’da PTT şubesine gelen bir kişi yanındaki silahla veznedar kadını etkisiz hale getirdikten sonra 3 bin lirayı alarak kaçtı. Şahsın, ticari taksiyle olay yerinden uzaklaştığı belirlendi.

        Olay, Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi Yüzüncü Yıl Caddesi üzerinde bulunan Bahçelievler PTT Şubesi'nde yaşandı. PTT Şubesi'ne gelen 20-25 yaşlarındaki soyguncu, sıranın kendisine gelmesini bekledi. Sıra kendine gelen soyguncu yanındaki silahla iki veznedarı korkutarak etkisiz hale getirdi. Veznedardan paraları poşete koymasını isteyen soyguncu daha sonra dışarıda bekleyen ticari taksiyle olay yerinden kaçtı. Soyguncunun dışarıya çıkmasıyla çalışanlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler çalışanların ifadesi doğrultusunda tespit ettikleri, eşkal üzerinde çalışma başlattı. Ayrıca ticari taksinin plakasından sahibine ulaşan ekipler, zanlının yanında bir kişi daha olduğunu tespit ederek kaçtıkları bölgede çalışmalarını yoğunlaştırdı. PTT şubesinde yapılan ilk belirlemelere göre soyguncunun yaklaşık 3 bin lirayı alarak kaçtığı tespit edildi.

Öte yandan, soygun sırasında içeride bulunan çalışanlar ve müşteriler polis tarafından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Soygun sırasında içeride olan bir müşteri, zanlının içeriye tek kişi ve silahlı olarak girdiğini söyledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.