1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. "Rabbim Mehmetçiklerimize yardım eylesin"
"Rabbim Mehmetçiklerimize yardım eylesin"

"Rabbim Mehmetçiklerimize yardım eylesin"

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Güvenlik güçlerimiz inşallah kısa zamanda o bölgeyi terör örgütlerinden kurtararak, ülkemize ve milletimize yönelik tehditleri bertaraf edip yurda dönerler." dedi.

A+A-

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent  Tüfenkci, Doğanşehir ilçesine ilk kez doğalgaz verilmesi dolayısıyla  belediye önünde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, Zeytin Dalı Harekatı'nı  gerçekleştiren Mehmetçiklere, güvenlik güçlerine Allah'tan yardım diledi.

Güvenlik güçlerinin operasyonu kazasız ve belasız tamamlanmasını  isteyen Tüfenkci, "Güvenlik güçlerimiz inşallah kısa zamanda o bölgeyi terör  örgütlerinden kurtararak, ülkemize ve milletimize yönelik tehditleri bertaraf  edip yurda dönerler." dedi.

Tüfenkci, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından terörle mücadele  çalışmalarını hızlandırdıklarına dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"15 Temmuz'dan sonra 'terör örgütlerinin gerek yurt içinde gerek yurt  dışında inlerine gireceğiz, takip edeceğiz, onlara hayat hakkı tanımayacağız'  dedik. Yurt içinde nasıl inlerine girdiysek, nasıl hem şehirde hem kırsalda  sonuna kadar mücadele ediyorsak, onların hareket kabiliyetlerini sıfırlıyorsak,  yurt dışında da aynı şekilde mücadelemize devam ediyoruz. Asla ve asla  sınırlarımızın dibinde bir terör koridoru oluşturtmayız. Kim ne derse desin,  önemli olan bizim ne dediğimiz. Cumhurbaşkanımız da ne dediğimizi her fırsatta  vurguluyor ve gereği de yapılıyor ve yapılmaya da inşallah devam edecek.  Dolayısıyla biz Türkiye'de istikrar ve huzur noktasında, istikbalimizi ve  istiklalimizi garanti altına alabilmek adına, hem huzur operasyonlarına devam  edeceğiz hem de birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek, 2023 hedeflerine emin  adımlarla gideceğiz."

AK Parti hükümetlerinin 81 ili doğalgazla buluşturduğunu, ilçeleri  buluşturmayı da sürdürdüğünü aktaran Tüfenkci, "Hükümetimiz 250 ilçemizi de 20  bin altındaki nüfuslu ilçelerimizi de doğalgazla buluşturacak projeleri hayata  geçirdi. İnşallah bundan sonra adım adım bütün Türkiye'yi doğalgazla buluşturacak  projelere hız vereceğiz." ifadesini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.