1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Rekabet Kurulu Başkanı Kaldırımcı: Gaziantep'le İlgili Ciddi Bir Şikâyet Almadık
Rekabet Kurulu Başkanı Kaldırımcı: Gazianteple İlgili Ciddi Bir Şikâyet Almadık

Rekabet Kurulu Başkanı Kaldırımcı: Gaziantep'le İlgili Ciddi Bir Şikâyet Almadık

Rekabet Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı, Gaziantep iş dünyasının kendi iş ve gücünde çalışan insanlar olduğunu ifade ederek, "Açıkçası bugüne kadar ciddi bir şikayet almadık.

A+A-

Rekabet Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nurettin Kaldırımcı, Gaziantep iş dünyasının kendi iş ve gücünde çalışan insanlar olduğunu ifade ederek, "Açıkçası bugüne kadar ciddi bir şikayet almadık.” dedi.

Gaziantep’teki temasları sırasında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ni de ziyaret eden Nurettin Kaldırımcı ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Rekabet Kurulu’nun ilk kez Ankara ve İstanbul dışında bir şehirde gündem toplantısı yaptığını hatırlatan Kaldırımcı, "Anladık ki isabetli bir karar almışız. Sanayi Odası’nda sanayicilerimiz ile görüştük. Onların sorularına cevap verdik. Ne yaptığımızı, ne ettiğimizi kendilerine anlattık. Ama Sayın Başkanımızın Gaziantep’in son 10 yılını anlatırken yaptığı açıklamalar, gördüğümüz eserler, tablolar, gerçekten heyecan vericiydi." dedi.

Karşılıklı hediyeleşmelerin yapıldığı ziyarette Rekabet Kurulu Başkanı Kaldırımcı'nın yanı sıra İkinci Başkan Kenan Türk, Başkan yardımcıları Doç. Dr. Tahir Saraç ve Ali Demiröz ile Rekabet Kurulu üyeleri de yer aldı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.