1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Rektör Akan'dan Başkan Köktaş'a Nezaket Ziyareti
Rektör Akandan Başkan Köktaşa Nezaket Ziyareti

Rektör Akan'dan Başkan Köktaş'a Nezaket Ziyareti

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

A+A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Akan, "Üniversitemiz özellikle son yıllarda yapmış olduğu gelişmelerle ciddi ivme kazanmış, alanında yaptığı çalışmalarla da bölge için olduğu kadar Türkiye için de çok katkılar sağlamıştır. Bu anlamda siyasetin ve üniversitenin bir arada, istişare içinde çalıştığı zaman daha verimli olacağı düşüncesi ile ziyaretimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "OMÜ, Samsun'un gururu, aynı zamanda bölgemizdeki yükseköğrenim hayatımızın bir lokomotifidir. Üniversiteler şehirlerin eğitim, kültür, sosyal, akademik hayatlarına çok büyük katkılar yaptığını da görmekteyiz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da üniversitemize olan desteğimiz sürecektir. Size nezaket ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum." diye konuştu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.