1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Reyhanlı'da Belediye Ve Odalardan Birlik Mesajı
Reyhanlıda Belediye Ve Odalardan Birlik Mesajı

Reyhanlı'da Belediye Ve Odalardan Birlik Mesajı

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, oda başlarlarıyla bir araya gelerek, yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi.

A+A-

Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, oda başlarlarıyla bir araya gelerek, yaraların en kısa sürede sarılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, yeni seçilen Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu ve Ticaret Borsası Başkanı Bülent Karaca’yı ziyaret etti. İlçede yapılması gereken çalışmanın masaya yatırıldığı ziyarette üç başkan birlikte hareket etme kararı aldı.
TSO Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaroğlu, 11 Mayıs patlamasının herkesi üzdüğünü söyleyerek, “Süreçte hepimizin yüreği yandı. Halkımızın bu sıkıntılı günlerinde devletimiz sıcaklığını hissettirme noktasında gayret gösteren herkese minnettarız.” dedi.

Hafta sonunda ziyaret edecekleri TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na sıkıntılarını ileteceklerini belirten Zaroğlu, “Daha önce kendisi destek olacağını belirtmişti, konuyu yeniden gündeme getireceğiz.” diye konuştu.

Ticaret Borsası Başkanı Bülent Karaca ise halkın üzerindeki olumsuz havanın kalkması ve normal yaşamın devam etmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti. Karaca, kredi destelerinin ilçe geneline yayılması gerektiğini de vurguladı.

Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi de sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini aktardı. Şanverdi: “Menfur saldırının ardından yaşadığımızın sıkıntıları Cumhurbaşkanımız, hükümetimiz ve bakanlarımızın desteği ile en kısa zamanda aşacağımıza inanıyorum. Vatandaşlarımızı sıkıntılı süreçte; sabırlı, sağduyuyu elden bırakmadan itidalli olmaya davet ediyorum.” dedi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.