1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Reytingler Kıvanç Tatlıtuğ'u Bitirdi!
Reytingler Kıvanç Tatlıtuğu Bitirdi!

Reytingler Kıvanç Tatlıtuğ'u Bitirdi!

Kurt Seyit ve Şura dizisinin başrol oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, reytinglerin yine bekleneni vermediğini öğrenince çok üzüldüğü belirtildi.

A+A-

Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizisi geçtiğimiz sezona iddialı bir giriş yapmıştı. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kurt Seyit ve Şura dizisinin ilk bölümü 1 milyon TL'ye mâl olmuştu!

Beklenen reytingleri yakalayamayan Kurt Seyit ve Şura bu sezona da kötü başladı. Yeni sezonda reytingleri yüksekltmeyi hedefleyen Kurt Seyit ve Şura dizisi yeni oyuncuları da kadroya dahil etti.



Güzel oyuncu Fahriye Evcen'i Kurt Seyit ve Şura dizisinin kadrosuna dahil eden ekip, Evcen'in diziyi kurtarabileceğini umdu. Fakat Kurt Seyit ve Şura son bölümüyle AB'de 7, TOTAL'de ise 23. oldu.

Yüksek bütçeli ve iddialı kadrosuna rağmen, beklenen reytingleri veremeyen Kurt Seyit ve Şura dizisinin başrol oyuncularının morali de oldukça bozuk.


 

Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Seyit ve Şura dizisi yüzünden sıkıntılı günler geçirirken; Fahriye Evcen'de kendini iyi hissetmiyor. Fahriye Evcen son üç yıl içinde Yalancı Bahar, Veda ve Çalıkuşu dizilerinde rol aldı ve hepsi de yayından kaldırıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.