1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Rusya, Trump'a seks kasetiyle şantaj yaptı!
Rusya, Trumpa seks kasetiyle şantaj yaptı!

Rusya, Trump'a seks kasetiyle şantaj yaptı!

Amerikan istihbarat örgütlerinin hazırladığı rapor medyaya sızdı, raporda Moskova'nın ABD'nin yeni başkanıyla ilgili dosyalar hazırladığı yer alıyor. Haberlere göre, dosyalar arasında Trump'ın Moskova'da çekilmiş seks kasetleri var.

A+A-

GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ!

ABD'nin istihbarat örgütleri CIA, NSA ve FBI, Başkan Barack Obama ve seçilmiş başkan Donald Trump'a Rusya'nın ülke seçimlerine müdahale ettiğini gösteren raporu geçen hafta sundu. Trump'a sunulan gizli belgeler ve notların bir kısmını, CNN International ortaya çıkardı. 

Habere göre, Rus gizli servisi FSB Trump hakkında şantaj yapmak için dosya tuttu, kişisel ve mali bilgilerini ele geçirdi. Söz konusu belgelerin 35 sayfa olduğunu belirten CNN, Moskova'nın hem Cumhuriyetçilerle hem de Demokratlarla ilgili ayrı ayrı dosyalar hazırladığını belirtiyor. CNN'nin haberine göre, Rusya seçimlerden önce yalnızca Demokratların bilgilerini paylaştı.

35 sayfalık belgeyi yayımlayan Buzzfeed ise, söz konusu dosya içinde Trump'ın seks kasetinin de yer aldığını belirtiyor. Habere göre birden fazla kaset var ve kayıtlardan biri Trump'ın Moskova seyahatinde kaldığı Ritz Carlton Hotel'in başkanlık suitinde elde edildi. Üç yıl önce kaydedilen kasetlerde Trump'ın hayat kadınlarıyla birlikte olduğu iddia ediliyor.

RUSYA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Haberlerin gündeme gelmesiyle Kremlin konuyla ilgili açıklama yaptı. Uluslararası ajansların son dakika olarak geçtiği açıklamaya göre, Moskova Trump ya da Clinton'la ilgili ellerinde herhangi bir dosya olmadığını bildiriyor.

Donald Trump, o dönem Miss Universe güzellik yarışması için Moskova'ya gitmişti.

CNN, söz konusu 35 sayfalık notlarda yer alan bilgilerin tümünün henüz doğrulanmadığını da haberine ekledi.

MİLLİYET

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.