1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Saadet Partisi'nden 'Gezi' Deklarasyonu
Saadet Partisinden Gezi Deklarasyonu

Saadet Partisi'nden 'Gezi' Deklarasyonu

Saadet Partisi Mudanya İlçe Başkanı Saim Sakin, Gezi Parkı olayları ile ilgili gelişmeleri değerlendirmek için Genel Başkan Prof. Dr. Mustafa Kamalak başkanlığındaki divanın olağanüstü toplandığını belirtti.

A+A-

Sakin, toplantıda karara bağlanan 15 maddeden oluşan deklarasyonu Mudanyalılarla paylaştı.

SP Bursa İl ve Mudanya İlçe Kadın Kolları'nın önderliğinde Mudanya Sahili'nde bir günlük stand açan partili bayan "Gezi deklarasyonunu" Mudanyalılara anlattı. İlçe Başkanı Saim Sakin, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Güleç, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Bayrak ile partili bayanların hazır bulunduğu standta deklerasyonun yanında üye kayıt ve Milli Gazete'nin de tanıtımı da gerçekleştirdi.

Genel merkez tarafından yayınlanan 15 maddelik deklarasyonu okuyan Mudanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Bayrak, Türkiye’nin bir inatlaşmanın kurbanı edilmemesi gerektiğine dikkati çekerek, “İnatlaşma, kamplaşma kimseye fayda sağlamaz. Çevremizin yangın yerine döndüğü, Suriye’deki ateşin kapımıza dayandığı bir ortamda ihtiyacımız olan şey, kamplaşmak, kutuplaşmak değil birbirimizi anlamaya çalışmak olmalıdır." diye konuştu.

Mudanyalılara dağıtılan deklerasyonda ayrıca partililer, yaşanan olaylar ile ilgili herkesi sağduyaya davet ettiler. CİHAN

Saadet Partisi'nden 'Gezi' deklarasyonu

Saadet Partisi'nden 'Gezi' deklarasyonu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.