1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Sabri Hakkı Ulukartal, 43 Yaşında Hayatını Kaybetti
Sabri Hakkı Ulukartal, 43 Yaşında Hayatını Kaybetti

Sabri Hakkı Ulukartal, 43 Yaşında Hayatını Kaybetti

İntegral Menkul Değerler AŞ, Optimal Menkul Değerler AŞ, Ulukartal Kıymetli Madenler Ticareti AŞ, Ulukartal Kapital Vadeli İşlemler Aracılık AŞ ve Ulu...

A+A-

İntegral Menkul Değerler AŞ, Optimal Menkul Değerler AŞ, Ulukartal Kıymetli Madenler Ticareti AŞ, Ulukartal Kapital Vadeli İşlemler Aracılık AŞ ve Ulukartal Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Hakkı Ulukartal, sportif faaliyeti sırasında geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kartal makarnalarının kurucusu merhum İsmail Hakkı Ulukartal ve merhum Nesrin Ulukartal'ın torunu olan Sabri Hakkı Ulukartal, İzmirli iş adamı Osman Önder Ulukartal ve Kamile Oya Ulukartal'ın oğluydu. 1969 doğumlu olan Sabri Hakkı Ulukartal, Boston Üniversitesi Financial School of Management’tan onur derecesi ile mezun oldu. Başta finans sektörü olmak üzere iş dünyasında gerçekleştirdiği çalışmalarla öne çıktı. Sabri Hakkı Ulukartal, Türkiye'deki foreks işlemlerin duayeni olarak tanınıyor.

Sabri Hakkı Ulukartal'ın cenazesi 4 Haziran 2012 Pazartesi günü İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Kokluca Aile Mezarlığı’na defnedilecek.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.