1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Safvetli Öğrenciler Yılın Yorgunluğunu Yaz Okulu İle Attı
Safvetli Öğrenciler Yılın Yorgunluğunu Yaz Okulu İle Attı

Safvetli Öğrenciler Yılın Yorgunluğunu Yaz Okulu İle Attı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eğitim veren Nilüfer Safvet Koleji'nin öğrencileri, yaz okulunda eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı.

A+A-

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eğitim veren Nilüfer Safvet Koleji'nin öğrencileri, yaz okulunda eğlenerek öğrenmenin keyfini yaşadı. Yabancı öğretmenler eşliğinde bol bol İngilizce pratik yapan öğrenciler, yılın yorgunluğunu da düzenlenen aktivitelerle attılar. Yaz okulunda: bisiklet yarışı, futbol turnuvaları, paintball, voleybol turnuvaları, yüzme, sinema etkinlikleri yer aldı.
Sosyal Etkinlikler Sorumlusu Okul Müdür Yardımcısı Recai Uzun, yaz okuluna beklediklerinin üzerinde bir katılım olduğuna dikkati çekerek, "Herkesin memnun olması ve teşekkürlerini iletmesi bizleri ziyadesiyle sevindiriyor.” dedi.
Okul Müdürü İsmail Göbül ise “Her yıl düzenlediğimiz yaz okulu programlarını bu sene formatı ile biraz oynayarak gerçekleştiriyoruz. Bu konuda emeği geçen tüm öğretmenlerimi tebrik ve onları bize gönül rahatlığı ile emanet eden velilerimize teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin tatilde hem dinlenmelerini hem de bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Safvetli öğrenciler yılın yorgunluğunu yaz okulu ile attı

Safvetli öğrenciler yılın yorgunluğunu yaz okulu ile attı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.