1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Sagiad Yabancı İşadamları Onuruna Akşam Yemeği Verdi
Sagiad Yabancı İşadamları Onuruna Akşam Yemeği Verdi

Sagiad Yabancı İşadamları Onuruna Akşam Yemeği Verdi

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD), Sakarya Dünya Ticaret Köprüsü çerçevesinde 8 ülkeden gelen 100 yabancı işadamı onuruna Rüstemler Tesislerinde akşam yemeği verildi.

A+A-

Sakarya Girişimci ve Sanayici İşadamları Derneği (SAGİAD), Sakarya Dünya Ticaret Köprüsü çerçevesinde 8 ülkeden gelen 100 yabancı işadamı onuruna Rüstemler Tesislerinde akşam yemeği verildi. Yemeğe Karadağ Başbakan Yardımcısı Rafet Husovizc ve Haiti Dışişleri Bakan Yardımcısı Garni Janpier’de katıldı.

SAGİAD tarafından organize edilen ve proje paydaşları arasında Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ve Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin de (SESOB) yer aldığı ‘Sakarya Dünya Ticaret Köprüsü’ programı çerçevesinde Senegal, Uganda, Moğolistan, Kazakistan, Mali, Cape Verde, Güney Afrika Cumhuriyeti ve Karadağ’dan gelen işadamları onuruna akşam yemeği verildi. Yemekte programa destek veren kurum ve firma temsilcilerine plaketleri verildi. Kazakistan heyeti de SAGİAD Başkanı Vecdi Çelebi ile SATSO Başkan Vekili Günay Güneş'e Kazakistan'ın milli kıyafeti 'çapan' giydirdi. CİHAN

SAGİAD yabancı işadamları onuruna akşam yemeği verdi

SAGİAD yabancı işadamları onuruna akşam yemeği verdi

SAGİAD yabancı işadamları onuruna akşam yemeği verdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.