1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Şahan Gökbakar'dan eşine dudak uçuklatan hediye
Şahan Gökbakardan eşine dudak uçuklatan hediye

Şahan Gökbakar'dan eşine dudak uçuklatan hediye

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'la geçen yıl Prag'da evlendikten beş ay sonra anne olan Selin Ortaçlı, eşinin hediye ettiği 700 bin liralık cipiyle ilk kez görüntülendi.

A+A-

Beş ayda tüm kilolarını vererek fit haliyle görenleri şaşırtan Selin Ortaçlı, eşi Şahan Gökbakar'ın doğum hediyesi olarak aldığı 700 bin liralık cipiyle geldiği Etiler'deki bir bakım merkezindeydi.

"OYUNCULUĞA BAŞLAMAYACAĞIM"

Girdiği merkezde yaklaşık bir saat kalan Selin Ortaçlı, çıkışta ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin "Oyunculuğa yeniden başlayacak mısınız?" sorusuna "Yok artık canım yok. Benim restoranım var çok mutluyum orada" cevabını vererek oyunculuğu bıraktığını açıklayan Ortaçlı, kısa sürede doğum kilolarını verdiğini söyledi.

"DADI OLMAYINCA BÖYLE OLUYOR"

Doğumdan iki ay sonra tüm fazla kilolarını verdiğini söyleyen eski oyuncu, tüm vaktini oğlu Deniz Efe ile geçirdiğini anlatıp "Özel bir şey yapmadım emzirince gidiyor kilolar zaten. Hamileyken de fena sayılmazdım ama şöyle bir göbek vardı. Dadı olmayınca, çocuğa kendiniz bakınca böyle oluyor. Keyifli bir duygu. Bırakamıyorum kimseye. Ya anneanne, ya babaanne ya da baba aramızda paslaşmaca" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.