1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Saldırıya Uğrayan Cezaevi Müdürü Çapacı'ya Geçmiş Olsun Ziyareti
Saldırıya Uğrayan Cezaevi Müdürü Çapacıya Geçmiş Olsun Ziyareti

Saldırıya Uğrayan Cezaevi Müdürü Çapacı'ya Geçmiş Olsun Ziyareti

Silahlı saldırıya uğrayan İzmir 1 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ayhan Çapacı'ya, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Selami Candemir geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Silahlı saldırıya uğrayan İzmir 1 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ayhan Çapacı'ya, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdür Yardımcısı Selami Candemir geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Çapacı, Buca ilçesinde geçen cumartesi akşam saatlerinde, kimliği belirsiz kişiler tarafından düzenlenen silahlı saldırı sonucu yaralanmıştı.

Çapacı'yı cezaevi yanındaki lojmanında ziyaret eden Genel Müdür Yardımcısı Candemir ve beraberindeki heyet, çıkışta gazetecilere açıklama yaptı. Geçmiş olsun ziyaretinde bulunduklarını ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirten Candemir, "Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Cezaevi Müdürümüz Ayhan Çapacı Bey, üzücü bir saldırıya uğradı. Biz kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisinin morali ve sağlık durumu gayet iyi. Soruşturma devam ediyor şu anda. Soruşturmaya ilişkin bir açıklama yapmayı gerektirecek bir durum yok. Olayın kimin tarafından ve niçin yapıldığını başsavcılığımız soruşturuyor." dedi.

Selami Candemir, saldırıyı Alaattin Çakıcı'nın yaptırdığıyla ilgili iddialara ise, "Ne amaçla yapıldığı, soruşturma sonucunda ortaya çıkacak. Her zaman yaşanabilecek bir olay değildi. Cezaevi müdürlerimizin, görev gereği zaman zaman karşılaşabildiği olaylar.” şeklinde cevap verdi. CİHAN

Saldırıya uğrayan Cezaevi Müdürü Çapacı'ya geçmiş olsun ziyareti

Saldırıya uğrayan Cezaevi Müdürü Çapacı'ya geçmiş olsun ziyareti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.