1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Samanyolu Koleji'nden Öğrencilere Yaz Okulu İle Tatil İmkanı
Samanyolu Kolejinden Öğrencilere Yaz Okulu İle Tatil İmkanı

Samanyolu Koleji'nden Öğrencilere Yaz Okulu İle Tatil İmkanı

Samanyolu Eğitim Kurumları tatilde öğrencilere güvenilir ortamda yaz okulu imkânı sundu.

A+A-

Samanyolu Eğitim Kurumları tatilde öğrencilere güvenilir ortamda yaz okulu imkânı sundu.
Nurettin Topçu, Yüksel Sarıkaya ve Batıkent ilköğretim okulları ile Samanyolu Liseleri Ana Kampüsünde yıl boyunca yoğun ders temposu içerisinde yorulan öğrencilere dinlenme ve eğlenme imkânı sunan organizasyona 4., 5., 6., 7., 8., 9. sınıf öğrencileri katılıyor.
Yaz okulunda öğrenciler dil okulu ve sportif aktiviteler de bulunuyor. Basketbol, futbol, masa tenisi, okçuluk, tenis ve yüzme branşlarına ait etkinliklerle öğrencilerin yaz tatili eğlenceli bir hale getiriliyor. Öğle yemeği ve servis imkânı sunulan yaz okulu, 17 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasını kapsıyor.

DOLU DOLU TATİL İMKANI

Samanyolu Liseleri Beden Eğitimi Öğretmeni Asım Yağcı, öğrencilerin yaz tatillerini dolu dolu yaşamalarını istediklerini belirterek, “Samanyolu Eğitim Kurumları olarak yıl içerisinde yaptığımız eğitim faaliyetlerimizin devamı niteliği taşıyacak olan yaz okulumuza çocuklarımızı bekliyoruz. Eğitim bir süreçtir ve yaz tatili de çocuklarımızın eğitimlerini tamamlayacakları dönemde uzun bir arayı kapsamaktadır. Bizler böyle bir ihtiyacı her yaz hissettiğimizden, çocukların tatillerini verimli bir şekilde değerlendirmelerini amaçlayarak dil okulu ile birlikte sportif etkinliklere de yer verdik. Hazırladığımız yaz okulu programı ile çocukların güvenilir bir ortamda eğitici ve eğlenceli aktivitelerle vakit geçirmelerini hedefliyoruz” dedi.
İsteyenler 539 387 58 53 nolu cep telefonundan yaz okulu hakkında bilgi alabilir.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.