1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Samanyolu Lisesi’nde Mezuniyet Sevinci
Samanyolu Lisesi’nde Mezuniyet Sevinci

Samanyolu Lisesi’nde Mezuniyet Sevinci

Özel Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi’nden 239 öğrenci mezuniyet sevici yaşadı. Kültür Kongre Merkezi Salonu'nda düzenlenen programa öğrenci, veli ve okul idari yönetimi katıldı.

A+A-

Özel Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi’nden 239 öğrenci mezuniyet sevici yaşadı. Kültür Kongre Merkezi Salonu'nda düzenlenen programa öğrenci, veli ve okul idari yönetimi katıldı. Bu yıl Anadolu Lisesi'nden 209, Fen Lisesi'nden 30 öğrenci mezun oldu.

    Sunuculuğunu Reha Yeprem’in yaptığı tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz, açılış konuşmasında, mezun veriyor olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “Her alanda başarılarıyla adını birçok kez duyuran okulumuz, eğitime başladığı günden itibaren başarının zirvesine doğru tırmanarak, zirveye yerleşmeyi başarmıştır” dedi. Yılmaz, “Samanyolulu olmak demek insanlığa sevgiyi, barışı, hoşgörüyü ulaştırmak demektir. İnşallah sizlerin de bu değerleri en iyi şekilde temsil ederek, toplumun önünde bir rehber konumunda olacağınıza inancımız ve güvenimiz tamdır.” dedi.

    ANNE BABALARA TAVSİYE

    Yılmaz, anne ve babalara da seslenerek, “Sizler en değerli varlıklarınızı bizlere emanet ederken, lise eğitiminin sadece üniversiteyi kazanmak için olmadığını, bunun yanında manevi kültürel dinamikleri yaşayacak ve yaşatacak, bütün hayatını kapsayacak, kalp kafa izdivacının gerçekleşeceği üstün bir eğitimden geçeceğini belirtmiştik.” diye konuştu.

    Daha sonra dönem adına 2 öğrenci kütüğe bröve çaktı. Öğrencilerinden oluşan müzik grubu mini bir konser verdi. Abdullah Burak Yıldız adlı öğrencinin okuduğu ‘Veda Şiiri’ duygulu anlar yaşattı. Görsel şölen eşliğinde öğrencilere mezuniyet plaketleri verildi.

    Kokteyl ve pasta kesilmesi ile süren tören öğrencilerin aileleri ile hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu. CİHAN

Samanyolu Lisesi’nde mezuniyet sevinci

Samanyolu Lisesi’nde mezuniyet sevinci

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.