1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Samed Ve Canik Başarı Üniversitesi Ortak Proje Üretecek
Samed Ve Canik Başarı Üniversitesi Ortak Proje Üretecek

Samed Ve Canik Başarı Üniversitesi Ortak Proje Üretecek

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) yönetimi, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.

A+A-

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) yönetimi, Canik Başarı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Bekdemir’i makamında ziyaret etti. Ziyarette dernek ve üniversite işbirliği ile ortak projeler üretilmesi görüşüldü.

Samsun'da görev yapan kamu çalışanlarını kapsayan bir derneğin kendilerini ziyaret etmesinden memnuniyet duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Yunus Bekdemir, misafirlerine üniversitenin kuruluş amacı ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Üniversite bünyesinde açık olan bölümler ve öğrenim gören öğrenciler ile yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Bekdemir, Karadeniz Bölgesi’nin ilk vakıf üniversitesi olmaları nedeniyle sürekli göz önünde olduklarını, bu farkındalık ile geleceğe olan yatırımlarını ülke çapında seçkin bir üniversite olmak için yaptıklarını belirti.

SAMED Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak ise yapmayı düşündükleri toplumsal projeler çerçevesinde Canik Başarı Üniversitesi ile iş birliği yapmak istediklerini söyledi. Dernek üyeleri ve ailelerine yönelik yapılması düşünülen sosyal etkinlik ve seminer çalışmalarında da üniversitenin desteğini beklediklerini kaydeden Başkan Muhsin Bayrak, üniversite ve bütün memurları kapsamına alan bir derneğin iş birliği ile yapılacak olan çalışmalardan önemli projeler çıkacağını sözlerine ekledi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.